Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Uz “Noasa” notiks humora vakars ar Trivaškeviča piedalīšanos

© Publicitātes foto

Šajā otrdien, 14. septembrī, peldošajā mākslas galerijā „Noass” uzstāsies “stand-up” komiķis Maksims Trivaškevičs, kurš apmeklētājiem atrādīs solo programmu „Latviešu komiķis” .

Programma „Latviešu komiķis” savu pirmizrādi piedzīvoja 2019. gada novembrī. Tās ietvaros Maksims Trivaškevičs aptuveni stundas garumā stāsta savus labākos jokus, taču šoreiz būs arī jaunāki joki, kas radušies pēdējos gados.

Maksims Trivaškevičs ir komiķis ar īpatnēju un oriģinālu humora pasniegšanas veidu, kura dēļ skatītāji viņu jau ir iecienījuši - arī Maksima iepriekšējā izrāde „Humors pa latviski” nodrošināja kārtīgu smieklu devu vairāk nekā desmit tūkstošiem skatītāju viesizrādēs visā Latvijā. Maksims ir arī viens no „Comedy Latvia” komiķu saimes. Papildus izrādēm, viņš vada humoršovu „Stīvais nemelo”, tāpat komiķis paspējis paviesoties Jāņa Skuteļa „Pusnakts šovā”, ar savu humoru izpelnījies Latvijas specdienestu uzmanību un ar regulārām uzstāšanās reizēm priecē latviski runājošos gan dzimtenē, gan arī ārzemēs.

Jāpiebilst, ka Pasākumu iesildīs Lydia Oyeniyi, kura ir dzimusi un augusi Nigērijas dienvidrietumu pilsētā Lagosā, bet pašlaik izglītojas, strādā un arī joko Latvijā.