Reiniks ar Fīrmani studijā aicinās “zelta basketbolistus”

© Publicitātes foto

No 1. septembra kanāla 360TV skatītāji varēs gremdēties jaunajā raidījuma “Pasaki to skaļi” sezonā, kas sola daudz pozitīvu mirkļu, vērtīgu sarunu un patiesu emociju.

Uz šova “Pasaki to skaļi” trešās sezonas atklāšanas raidījumu tā vadītāji Elīna Fīrmane un Lauris Reiniks būs aicinājuši “zelta viesi” - olimpiskās zelta medaļas ieguvēju, Latvijas izlases 3×3 basketbola komandas treneri Raimondu Feldmani.

Šī būs ļoti īpaša tikšanās, jo trenerim paldies teikt būs ieradušies viņa olimpiskās komandas pārstāvji Agnis Čavars un Kārlis Lasmanis. Olimpieši atklāsies kā ļoti cilvēcīgi un emocionāli vīrieši, kuri ir ļoti pateicīgi ne tikai saviem vecākiem un ģimenēm, bet arī līdzcilvēkiem par sasniegto sportā. Jāpiebilst, ka Feldmanis ir ne tikai labs basketbolists un treneris, bet arī savas kafijas ražotājs un ģimenes cilvēks. Tāpēc īpaši sirsnīgus vārdus veltīs savai sievai un dēliņa Preslija mammai par atbalstu, ko allaž no viņas saņem.

Interesanti, ka pats pirmais, ko Feldmanis atlidojot no olimpiskajām spēlēm Tokijā izdarīja - devās pie saviem vecākiem sešos no rīta iedzert kafiju un parunāt. Ik katru minūti pavadot kopā ar tik iedvesmojošam personībām, abi šova vadītāji jutīs milzīgo komandas spēku, kas burtiski strāvo no olimpiešiem un saņems arī atbildes, kas interesē daudzus - kur puiši tērēs iegūtās prēmijas un kādi ir viņu talismani tik lielām uzvarām?

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.