Pie skatītājiem atgriežas Kristīnes Virsnītes atklāto sarunu raidījums

© Publicitātes foto

Otrdien, 17. augustā, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!” ar jaunu sezonu atgriežas raidījums “Kristīnes Virsnītes sarunas”, lai ar vēl atklātākām sarunām iedvesmotu sievietes dzīvot krāšņu un piepildītu dzīvi.

Braucienā ar auto Kristīnei Virsnītei raidījumā katru nedēļu pievienosies kāda Latvijā labi zināma personība, lai sievišķīgā atmosfērā runātu par dzīvi, izaicinājumiem, vērtībām un savu iekšējo pasauli. Sarunas būs ar sievietēm, kuru dzīve ir grāmatas lappušu vērta - Ausmu Ziedoni-Kantāni, Ditu Lūriņu, Elīnu Vāni, Māru Upmani-Holšteini, Agnesi Zeltiņu, Madaru Biedriņu, Sindiju Vildi, Dagmāru Leganti-Celmiņu un citām.

“Ir tik ļoti īpaši būt klāt sarunā, kurā tava sarunas viešņa ļauj pasaulei apstāties uz mirkli un tu viņu ieraugi tādu, kāda viņa ir tad, kad ir vienatnē ar sevi - vienkārša, rāma, dedzīga par to, kas viņai patīk, pārliecināta vai gluži pretēji - sašaubījusies par kaut ko, ļoti īsta un patiesa. Šīs sarunas aizkustina līdz sirds dziļumiem, jo tu saproti, ka tādu pārcilvēku nav, mēs visas esam kaut kur līdzīgas un reizē arī atšķirīgas. Tas iedvesmo,” atzīst Kristīne Virsnīte.

Pirmajā rudens sezonas raidījumā Kristīnes Virsnītes viešņa būs uzņēmēja, aktrise Agnese Zeltiņa, kura pati sevi veidojusi, lai būtu tā, kas ir šodien. Par Agnesi medijos var lasīt daudz, bet tie lielākoties ir stāsti, kurus radījuši citi cilvēki par viņu, tāpēc Agnese pašlaik raksta grāmatu, lai pati izstāstītu savu stāstu. Sarunā ar Agnesi tiks atklāts, kā viņa kļuva par mammu vēl studiju gados, kā tas ir mainījis viņas dzīvi, par Agneses aizrautību doties piedzīvojumos, ko aktrisei nozīmē pārmaiņas, un kāpēc viņa tomēr dod priekšroku nezināmajam, nevis drošības sajūtai. Par dzīvi Maskavā, filmēšanos kino, par sevis pieņemšanu un piedošanu, par attiecībām ar naudu un vēlmi pēc brīvības. “Mēs Agnesi šajā sarunā sastapsim tādu, kādu, iespējams, viņu pazīst tikai paši tuvākie,” sola TV cilvēki.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais