Detektīvseriāls “Bezvēsts pazudušās” atgriezīsies ar otro sezonu

© Publicitātes foto

Skatītāju iemīļotais pašmāju detektīvseriāls “Bezvēsts pazudušās” vasarā uzsāks otrās sezonas filmēšanu. Jaunajā sezonā režisors Vlads Kovaļovs sniegs iespēju atkal tikties ar jau iemīļotajiem varoņiem, ko atveido Juris Žagars, Rēzija Kalniņa, Kristīne Nevarauska, Niklāvs Kurpnieks un citi, kā arī iepazīt jaunus.

Seriāla pirmā sezona tika balstīta lasītāju plašu popularitāti ieguvušajā Leldes Kovaļovas debijas romānā "Bezvēsts pazudušās". Lai gan grāmata turpinājumu nepiedzīvoja, seriāla scenārija autors un projekta režisors Vlads Kovaļovs psiholoģiskajam trillerim ir uzrakstījis turpinājumu.

“Lielākais paldies mūsu uzticamajiem skatītājiem, kuri jau sen ar nepacietību gaida jauno sezonu. Veidojot pirmo sezonu, mums izdevās lielisks kopdarbs ar “Tet”, aktieriem un visiem seriāla tapšanā iesaistītajiem. Varam apsolīt, ka arī turpmāk sagaidāmi mistiski notikumi! Tāpēc man aizvien ir ļoti interesanti turpināt darbu pie šī projekta,” atzīst seriāla producente Lelde Kovaļova.

“Bezvēsts pazudušās” komanda otro seriāla sezonu sola vēl intriģējošāku nekā iepriekšējo. Tās notikumi aizvien norisināsies Latvijas mazpilsētā Mēronā, kur neilgi pēc viesnīcas atvēršanas kāds negaidīts notikums atkal sagriezīs kājām gaisā iedzīvotāju ikdienu. Skatītāji varēs sekot līdzi jaunai izmeklēšanai un pārbaudījumiem, ar kuriem saskarsies seriāla varoņi, kuru vidū būs arī Jura Žagara, Kristīnes Nevarauskas, Niklāva Kurpnieka, Rēzijas Kalniņas un Andra Keiša atveidotie tēli.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.