Samanta Tīna nepadodas un izdod jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Neskatoties uz bēdīgo rezultātu Eirovīzijas dziesmu konkursā, Samanta Tīna apņēmīgi virzās tālāk – klausītāju vērtējumam nodota jauna dziesma, kura bija viena no tām 11, kas arī varēja nokļūt Roterdamā.

Vēl pirms sava iznāciena uz skatuves Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā, Samanta Tīna laida klajā jaunu dziesmu “I’m The Woman”, kura gan vismaz pagaidām nav izpelnījusies milzīgu ievērību - diennakts laikā internetā vietnē “YouTube” tai bija vien nedaudz vairāk par 12 000 skatījumu.

“Domāju, ka tas būtu lieliski, ja es savā Eirovīzijas pusfināla dienā varētu izdot jaunu dziesmu, kas ir tieši par šādu pašu tēmu - par sievietes spēku,” tā Samanta.

Singls “I’m The Woman”, tāpat kā “The Moon Is Rising”, tapis dziesmu rakstīšanas nometnē, kas 2020. gada rudenī tika organizēta speciāli ar mērķis bija uzrakstīt spēcīgu, skanīgu un konkurētspējīgu dziesmu, ar ko Samanta varētu piedalīties Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā. Šajā divu dienu ilgajā nometnē tika ierakstītas 11 dziesmu demo versijas, no kurām par Eirovīzijas dziesmu tika izvēlēts singls “The Moon Is Rising”, savukārt dziesma “I’m The Woman” ierindojās Samantas Top 3. “Visas nometnē tapušās dziesmas es sarindoju secībā, lai izvēlētos īsto Eirovīzijai, un šī dziesma pārliecinoši bija manā trijniekā. Tā tapa nometnes otrajā dienā, un pie tās strādāja Arnis Račinskis un Jānis Jačmenkins,” atklāj Samanta.

Jaunajai dziesmai ir tapis arī lirikas video, ko kopā ar Samantu Roterdamā ir izveidojis Eirovīzijas priekšnesuma TV režijas konsultants Juris Matuzelis jeb Pepe. “Dziesmas stāsts ir kā plūstošs un dabīgs turpinājums manai Eirovīzijas dziesmai “The Moon Is Rising” - par sevis pieņemšanu un tā, ar ko atšķiramies cita no citas, pieņemšanu par savu unikalitāti. Mīlēt sevi, turēt galvu augšā un iet savu ceļu neatkarīgi no tā, ko par tevi domā apkārtējie. Mums katrai ir savi sapņi un mērķi, un vienīgā, kura var tos sasniegt vai arī nesasniegt, esi Tu pati! Esi nesatricināma! Galvu augšā un drosmīgi dodies īstenot savus sapņus!” mudina Samanta.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.