Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide

Kariņš uzslavē Samantu Tīnu par viņas sniegumu Eirovīzijā

© Scanpix

“Mēs esam lepni un pateicīgi Samantai par spēcīgo sniegumu uz Eirovīzijas lielās skatuves. Turam īkšķi par kaimiņiem Lietuvu,” mikroblogošanas vietnē “Twitter” šodien ierakstījis premjers Krišjānis Kariņš.

Lietuva ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas šogad iekļuva Eirovīzijas finālā. Latvijai, tāpat kā Igaunijai no cīņas nācās izstāties jau pēc pusfināla.

Rītvakar par uzvaru cīnīsies 26 valstis, uzstājoties šādā kārtībā: Kipra, Albānija, Izraēla, Beļģija, Krievija, Malta, Portugāle, Serbija, Apvienotā Karaliste, Grieķija, Šveice, Islande, Spānija, Moldova, Vācija, Somija, Bulgārija, Lietuva, Ukraina, Francija, Azerbaidžāna, Norvēģija, Nīderlande, Itālija, Zviedrija, Sanmarīno.

Lietuvu Eirovīzijā pārstāv grupa “The Roop” ar dziesmu “Discoteque”. Uz Eirovīzijas skatuves “The Roop” kāps ar 18. numuru.

Eirovīozijas lietotnē skatītājiem ir iespēja sūtīt virtuālus aplausus un paust emocijas. Samanta Tīna vakar virtuāli saņēma 379 sirsniņas, 44 pārsteigumu paudošas emocijzīmes, 41 niknu un 84 bēdīgu “sejiņu”. Savukārt grupas “The Roop” līdzjutēji pagaidām ir bijuši atturīgāki. Grupa ir saņēmusi 37 rekomendācijas, bet nevienu virtuālu sirsniņu.