Ķīnā radīta gumijas seksa lelle – Baraks Obama

© telegraph.co.uk

Ķīnā radīta gumijas lelle, kas attēlo Amerikas Savienoto valstu prezidentu Baraku Obamu – tā citu pieaugušajiem paredzēto seksa rotaļlietu vidū demonstrēta Seksuālās kultūras festivālā.

Ķīnā Obamam ir ļoti liela popularitāte, īpaši iecienīti ķīniešu vidū ir T krekli ar “Maobamas” portretu – uz tiem attēloti Obama un Mao Dzeduns, vēsta The Daily Telegraph.

Uzpūstā lelle attēlota zilā kostīmā ar sarkanu kaklasaiti, un, kā norāda izdevums, lelles seja ir līdzīga ASV prezidentam, un atpazīstama.

Par izstrādājumu izteiktas visdažādākās atsauksmes – gan neapmierinātība ar tā zemo kvalitāti, norādot, ka, veidojot ASV prezidenta modeli, būtu jāizmanto vislabākās kvalitātes gumija. Savukārt citi prāto, kāpēc nevarētu izveidot arī Mao Dzeduna lelli.

Šī nav pirmā reize, kad seksa industrijas pārstāvji cenšas nopelnīt uz Obamas rēķina. Tā, piemēram, kāds amerikāņu internetveikals piedāvājis iegādāties falla imitatoru cilvēka veidolā, kas ļoti līdzīgs Obamam.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!