Selīnai Dionai piedzimuši dvīņi

Floridas Svētās Marijas slimnīcā 23. oktobrī slavenā kanādiešu dziedātāja Selīna Diona ar vienas minūtes intervālu laida pasaulē dvīņu puikas. Abi mazulīši esot veseli, taču piedzimuši agrāk par paredzēto laiku, tādēļ kādu laiku viņus uzraudzīs ārsti.

42 gadus vecās Selīnas Dionas hospitalizācija un tai sekojošais ķeizargrieziens bijis plānots novembra sākumā, taču slavenību ievietoja slimnīcā uz saglabāšanu un brašie puikas izlēma nākt pasaulē agrāk. Laimīgie vecāki vēl nav pat izdomājuši zēniem vārdus.

Dionai un viņas vīram, 68 gadus vecajam producentam Renē Andželilam, jau ir kopīgs deviņus gadus vecs dēls Renē Šarls, kurš, pēc dziedātājas teiktā, arī esot Dieva dāvana, jo tikai pēc sešus gadus ilgiem pūliņiem ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību viņai izdevās palikt stāvoklī.

Pāris jau ilgu laiku vēlējās vēl vienu bērnu. Lai to īstenotu, viņi bija spiesti izmantot ekstrakorporālās apaugļošanas procedūru, kas arī izdevās tikai ar sesto reizi. Pēc pirmā dēla piedzimšanas atklājās, ka Andželilam ir ļaundabīgais audzējs, taču pāris ar kopīgiem spēkiem un ticību uzveica nāvējošo slimību, un nu laimīgie vecāki varēs audzināt savus trīs dēlus.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais