Aktieris Čārlijs Šīns pieprasa šķiršanos

Aktieris Čārlijs Šīns pirmdien Losandželosas tiesā iesniedzis prasību šķirt viņa laulību ar Brūku Milleri, apgalvojot, ka jau kopš pagājušā gada decembra, kad policija aktieri apcietināja par uzbrukumu sievai, viņi vairs nedzīvojot kopā. pirmdien Losandželosas tiesā iesniedzis prasību šķirt viņa laulību ar Brūku Milleri, apgalvojot, ka jau kopš pagājušā gada decembra, kad policija aktieri apcietināja par uzbrukumu sievai, viņi vairs nedzīvojot kopā.

Dažas stundas pēc Č. Šīna līdzīgu prasību iesniegusi B. Millere, kura vēlas, lai tiesa viņai uzticētu audzināt pāra dvīņus un uzliktu par pienākumu Č. Šīnam maksāt uzturnaudu.

Reuters atgādina, ka pagājušā gada Ziemassvētkos, atpūšoties Aspenas kūrortā Kolorādo štatā, starp Č. Šīnu un viņa sievu izcēlies strīds un aktieris ne tikai pārmācījis sievu ar dūrēm, bet arī draudējis ar nazi. Šā gada augustā 45 gadus vecais Č. Šīns atzina sevi par vainīgu uzbrukumā un tiesa viņam piesprieda 30 dienu piespiedu ārstēšanos no atkarībām, kā arī noteica trīs mēnešu pārbaudes laiku. Aktiera advokāti tiesas prāvas laikā apgalvoja, ka Č. Šīnam izdevies atrisināt domstarpības ar sievu un viņi atkal esot kopā, taču tagad izrādījies, ka tā nav bijusi taisnība.

Gan Č. Šīns, gan B. Millere savās prasībās tiesai uzsver, ka abi nedzīvojot kopā kopš pērnā gada incidenta, norāda AFP. 33 gadus vecā B. Millere tiesā iesniegtajai prasībai pievienojusi 2009. gada maijā noslēgto laulības līguma kopiju, saskaņā ar kuru šķiršanās gadījumā viņai pienākas vienreizēja izmaksa 750 000 dolāru apmērā, kā arī 55 000 dolāru ikmēneša maksājums dēlu Boba un Maksa uzturēšanai. Šis līgums arī paredz, ka bērni (pašlaik viņi ir 19 mēnešus veci) dzīvos pie mātes, bet Č. Šīnam būs tiesības laiku pa laikam viņus apciemot.

Pagājušajā nedēļā Č. Šīna vārds atkal nokļuva avīžu slejās – viņš pamatīgā reibumā izdemolēja viesnīcas Plaza numuriņu Ņujorkā un tika nogādāts slimnīcā spēcīgas alkohola intoksikācijas dēļ. Turklāt policija atzina, ka numuriņā aktieris bijis kopā ar kādu sievieti, kuras vārds netiek atklāts. "Viņš var darīt visu, ko vien vēlas. Mēs ar Čārliju jau labu laiku nedzīvojam kopā. Viņš mani nekrāpj – mēs jau esam pašķīrusies," sarunā ar Extra TV uz šo incidentu reaģēja B. Millere.

Č. Šīna aģents Stens Rozenfelds apgalvojis, ka aktiera intoksikācija saistīta nevis ar pārmērīgu alkohola lietošanu, bet alerģisku reakciju uz ārsta izrakstītajiem medikamentiem. Ņujorkā Č. Šīns bija ieradies, lai pavadītu atvaļinājumu kopā ar savu bijušo sievu Denīzi Ričardsu un diviem bērniem.

Svarīgākais