Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

Sākusies Mātes dienas pastkaršu akcija; nosūti bezmaksas apsveikumu

© f64.lv, Kaspars Krafts

Latvijas Pasts atjauno daudzu sociālo tīklu lietotāju iemīļoto Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas akciju, aicinot apsveikt mammas, vecmāmiņas, māsas, draudzenes un citas tuvinieces ar īpaša dizaina pastkartēm.

No Facebook vai Twitter lietotāja profila ielogojoties interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv un precīzi aizpildot norādītos informatīvos laukus, svētku sveicienus līdz Mātes dienai 9.maijā saņems adresātes visā Latvijā.

Īpašs jaunums šogad būs sadarbība ar grupu Carnival Youth, kuras ietvaros par godu kampaņas atklāšanai grupa sniegs muzikālu pārsteiguma sveicienu, ko 21.aprīļa rītā plkst.11 ikvienam būs iespēja noklausīties Latvijas Pasta Facebook kontā.

Šogad Latvijā Mātes dienu atzīmēs 9.maijā, un Latvijas Pasts jau desmito gadu organizē speciālu pastkaršu sūtīšanas kampaņu, sveicot mammas šajos skaistajos svētkos. Kampaņa atsākas pēc gada pārtraukuma, ko ietekmēja Covid-19 pandēmijas pirmais vilnis un ārkārtējā situācija valstī.

Lai nosūtītu pastkarti, no šodienas, 21.aprīļa, izmantojot savu sociālo tīklu Facebook vai Twitter kontu, jāreģistrējas interneta vietnē www.nosutipastkarti.lv.

Precīzi aizpildot norādītos informatīvos laukus - vārdu, uzvārdu, adresi un pasta indeksu -, nosūtīšanai iespējams izvēlēties kādu no trim atšķirīga dizaina pastkartēm. Indeksa precizēšanai ērti var izmantot vietnē integrēto adreses pārbaudes rīku.

Ikvienam, kas pagūs savlaicīgi reģistrēties, būs iespēja nosūtīt trīs pastkartes. Tomēr jāņem vērā, ka nosūtīšanai paredzēto pastkaršu skaits ir ierobežots, bet lietotāju atsaucība akcijai tradicionāli - ļoti liela, tāpēc, lai pagūtu iepriecināt mammu, ikvienam sveiciena sūtītājam ir jāpasteidzas laikus nosūtīt vēlamo pastkarti.

Ņemot vērā akcijas popularitāti, precīzs akcijas noslēguma laiks nav nosakāms, taču par akcijas tuvošanos noslēgumam Facebook un Twitter lietotāji tiks informēti sociālajos tīklos.