Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

Dimanta un Palameika atklās ideālo vakariņu sezonu

© Publicitātes foto

Šo pirmdien, 8. martā, pulksten 18.10 kanālā TV3 un televīzijā Go3 ar jaunu sezonu atgriežas kulinārais raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas". Pirmo vakariņu nedēļu atklās mūziķe Katrīna Dimanta, šķēpmetēja Madara Palameika, seriāla "Nemīlētie" zvaigzne Edijs Zalaks, kā arī komiķis Maksims Trivaškevičs.

Skatītāju iemīļotais kulinārais raidījums “Gandrīz ideālas vakariņas” visas sezonas garumā pulcēs populāras, košas un neparastas personības, kuras ik nedēļu satiksies vienuviet, lai mielotos ar pašu sarūpētiem ēdieniem, ļaujot ielūkoties, kā rosība notiek slavenību virtuvēs. “Ņemot vērā mainīgo situāciju Latvijā, šova jaunajā sezonā esam pielāgojuši raidījuma formātu, ievērojot noteiktos ierobežojumus un nepieciešamos piesardzības pasākumus. Vakariņu dalībnieki mielastus gatavos savās mājās, bet viesus tajās neuzņems. Viņi tiksies kādā neitrālā vietā - restorānā, banketu zālē vai konferenču zālē. Tāpat par izklaidi vakariņotājiem būs jārūpējas pašiem, jo pieaicināt palīgus no malas šoreiz nebūs iespējams,” par raidījuma formāta izmaiņām stāsta producente Sandija Miezīte.

Atklājot raidījuma jauno sezonu, pirmā viesus uzņems Katrīna Dimanta, kura ciemiņus lutinās ar trim gardiem ēdieniem un apmācīs muzicēt uz kāda sev mīļa mūzikas instrumenta. Uzzināsim, vai viesus satuvinās Katrīnas atvērtība un dzīvesprieks, vai tomēr desertā “piešautais” rums, izskanēs arī vakariņu dalībnieku sakomponētā kopdziesma. Kā nākamā viesus uzņems šķēpmetēja Madara Palameika, kas, kā viesi saka, “ne tikai ļoti labi met, bet arī labi gatavo”. Viesi būs izklaidēti ne pa jokam - būs ne tikai jānosauc vairāki zivju veidi, bet arī jāsvilpo un pat jātur tējkarote uz degungala.