No 9. marta "Tet" varēs skatīt jaunas, populāras filmas, seriālus un ekskluzīvas sporta pārraides

© f64.lv, Jānis Saliņš

Latvijas vadošais tehnoloģiju un izklaides uzņēmums "Tet" un "Nordic Entertainment Group" (NENT Group) ir noslēguši unikālu vienošanos, kas "Tet" televīzijas pakalpojumu lietotājiem sniegs piekļuvi Latvijā jaunās straumēšanas platformas Viaplay ekskluzīvām un labākajām sporta pārraidēm, kā arī oriģinālsaturam no Ziemeļvalstīm, Holivudas filmām un seriāliem, kā arī augstas kvalitātes saturam bērniem.

Stratēģiskā "Tet" un "NENT Group" sadarbība lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju sniegs ekskluzīvu iespēju divus mēnešus baudīt Viaplay bez papildu maksas.

Iespēja būs pieejama visiem Helio interaktīvās televīzijas un Helio virszemes televīzijas skatītājiem, kā arī vēlāk Tet+ jaunajāizklaides platformā.

Jau šobrīd "NENT Group" ir nodrošinājusi ekskluzīvas sporta pārraižu tiesības Baltijas valstīs: Formula 1, NHL hokejam, UEFA Čempionu līgai, UEFA Eiropas līgai, UEFA konferenču līgai, futbola Bundeslīgai, Anglijas kausa izcīņas turnīram un Dienvidamerikas nacionālo futbola izlašu spēļu tiesībām. Tāpat "Tet" un Viaplay piedāvās ekskluzīvu iknedēļas sporta studiju, kurā tiks pārraidīti izklaidējošākie un interesantākie sporta notikumi. Programma tiks piedāvāta sporta sezonā un tā būs pieejama "Tet" kanāla 360TV un Viaplay skatītājiem no septembra.

Šinī laikā ekskluzīvi Viaplay platformā būs pieejami vairāki pasaulē jau iecienīti seriāli, piemēram, "Alex Rider", "S.W.A.T", "For Life" un "Good Doctor". Tāpat skatītājiem tiks piedāvāts Ziemeļvalstīs popularitāti ieguvušais oriģinālsaturs: Norvēģijas kriminālseriāls "Wisting", Dānijas kriminālseriāls "Those Who Kill", Zviedrijas drāma "Hammarvik" un citi.

"Mēs, "Tet", gādājam, lai saviem klientiem piedāvātu vislabāko saturu un piedāvātu arvien jaunu skatīšanās pieredzi un iespējas, tādēļ esam iedvesmoti sadarboties ar pasaules līderiem. Šī partnerība būs lielisks papildinājums "Tet" pakalpojumiem, klientiem nodrošinot pieeju vēl plašākam kvalitatīvu un ekskluzīvu sporta pārraižu klāstam, kā arī filmām un seriāliem," min "Tet" valdes priekšsēdētājs Uldis Tatarčuks.

"Šī sadarbība mums ir ļoti īpaša - tā ir pirmā šāda veida pieredze mums jaunajā tirgū. Tā ir gan novatoriska, gan progresīva daudzējādos aspektos un parāda Viaplay produkta spēku. Mēs esam ļoti priecīgi sadarboties ar Tet - vadošo spēlētāju Latvijā, ar kuru mūs vieno aizrautība pret lielisku saturu un straumēšanas iespējām," atzīst "NENT Group" komercdirektors Kims Poders.

Viaplay Latvijā, Lietuvā un Igaunijā būs pieejams jau no 9.marta un pavisam drīz būs pieejams arī "Tet" televīzijas pakalpojumu - Helio iTV un Helio vTV - lietotājiem.

Viaplay ir vadošais Ziemeļvalstu straumēšanas pakalpojumu sniedzējs, kas pieejams visās Ziemeļvalstīs, kā arī 2021.gadā uzsāks darbu Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Polijā un ASV. Līdz 2023.gadam paredzēts straumēšanas pakalpojumu piedāvāt vēl piecos papildu tirgos. Pērn Viaplay kopumā abonēja vairāk nekā trīs miljoni cilvēku.

Viaplay straumēšanas platforma piedāvā saturu četrās kategorijās - Viaplay Ofiginals, filmas un seriālus, bērnu saturu, ka arī sporta pārraides un tiešraides. Pakalpojumu var saņemt jebkurā vietā, jebkurā laikā un gandrīz ikvienā ierīcē. Viaplay ir strauji augoša "NENT Group".

Izklaide

Svinot Gunāra Bindes 90 gadu jubileju, LNMM no 21. septembra līdz nākamā gada 19. janvārim būs skatāma viņa darbu izstāde. Binde savas 67 gadus ilgās fotokarjeras laikā guvis gan vietēju, gan starptautisku atzinību, par darbiem izpelnoties desmitiem godalgu ārvalstu fotomākslas salonos. Izstāde "Binde 100-10" atspoguļo mākslinieka ceļu uz un cauri šiem panākumiem, veidojot metaforisku dienasgrāmatu par nozīmīgākajiem notikumiem, tēmām un cilvēkiem.