Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

Pinka kopīgā klipā ar meitu šokē ar pārmaiņām

© Publicitātes foto

Dziedātāja Pinka ar meitu Vilovu Seidžu Hārtu izdevusi kopīgu dziesmu “Cover Me In Sunshine”. Tās klipā savulaik tik huligāniskā dāma ir teju neatpazīstama – gan muzikāli, gan vizuāli.

“Pagājušais gads ir bijis izaicinājums mums visiem. Tas bijis skumīgs, vientuļš un arī biedējošs. Tajā pašā laikā tas bija arī pieklusināts, apcerīgs un daudz mums iemācījis. Man un mana meitai Vilovai mierinājumu un komforta sajūtu sniedz mūzika. Vienīgais iemesls, kāpēc mēs izdodam šo dziesmu, ir cerība, ka ar to varam sniegt komfortu, mīlestību un maigumu arī citiem,” stāsta Pinka.

Savā karjerā Pinka ir izdevusi astoņus studijas albumus un vienu labāko dziesmu izlasi, kopumā pārdodot vairāk nekā 60 miljonus albumu kopiju.

15 viņas singli iekļuvuši ietekmīgajā “Billbaord Hot 100” topā, bet četri no tiem pat ierindojušies pirmajā vietā. Pinkas beidzamais studijas albums “Hurts 2B Human” bija trešais pēc kārtas, kurš iznākšanas nedēļā nokļuva “Billboard Top 200” pirmajā vietā, turklāt augstāko pozīciju ieguva vēl astoņās valstīs. Dziedātāja ar koncertiem ir apceļojusi visu pasauli un izpārdevusi koncertarēnas visā pasaulē, saņēmusi trīs “Grammy” balvas un kopumā 20 tās nominācijas. 2006. gada novembrī viņa uzstājās arī “Arēnā Rīga”.