Selīna Diona slimnīcā gaida dvīnīšus

© Scanpix/AP

Lai novērstu priekšlaicīgas dzemdības, kanādiešu dziedātāja Selīna Diona ievietota kādā Floridas štata slimnīcā, kur nākamā mēneša sākumā pasaulē būtu jānāk viņas dvīnīšiem.

Slimnīcas vadība jau noliegusi vairākos medijos parādījušās ziņas, ka 42 gadus vecās dziedātājas stāvoklis ir tik sarežģīts, ka būs nepieciešams ķeizargrieziens.

Reuters, atsaucoties uz S. Dionas pārstāvju paziņojumu, vēsta, ka pirmdien dziedātāja, pildot ārstu rekomendācijas, ievietota Rietumpalmbīčas Svētās Marijas medicīnas centrā. Šī iestāde noliegusi amerikāņu dzeltenajā presē izplatītās ziņas, ka dziedātāja un viņas vīrs producents Renē Anželils paši izvēlējušies ārstu un māsu personālu un pieprasījuši slimnīcā atbrīvot vietu dziedātājas apsardzei. "Nedz Dionas kundze, nedz viņas vīrs nav izteikuši kādas īpašas prasības vai lūgumus. Viņai nav paredzēta nekāda apkalpošana, kas nebūtu pieejama arī citiem pacientiem," uzsvērts slimnīcas izplatītajā paziņojumā, kurā par "pilnīgām muļķībām" nosauktas baumas, ka S. Dionai 22. oktobrī ieplānots veikt ķeizargriezienu.

S. Dionas oficiālais pārstāvis aģentūrai AP skaidrojis, ka hospitalizācija šādos gadījumos esot standarta procedūra un tā bijusi iepriekš plānota. "It īpaši tas attiecas uz gadījumiem, kad gaidāmi dvīnīši. Pacientei jāatrodas pēc iespējas tuvāk ārstiem, lai jebkurā brīdī varētu izmantot speciālo klīnisko aparatūru," viņš piebildis.

AFP atgādina, ka S. Diona un viņas 68 gadus vecais vīrs jau audzina deviņus gadus veco dēlu Renē Čārlzu, taču ļoti vēlējušies vēl kādu bērniņu. Šā gada pavasarī tika atklāts, ka pēc sešiem mākslīgās apaugļošanās mēģinājumiem dziedātāja beidzot ir mātes cerībās.

Pieckārtējā Grammy balvas ieguvēja S. Diona savas karjeras laikā pārdevusi vairāk nekā 200 miljonus ierakstu kopiju. Popularitātes kalngalus viņa sasniedza deviņdesmito gadu vidū. Pēc dēlēna piedzimšanas 2001. gadā dziedātāja pilnībā nodevās bērna audzināšanai un uz skatuves atgriezās tikai 2007. gadā. Šoreiz šāds pārtraukums nav paredzēts – jau noslēgts kontrakts, saskaņā ar kuru nākamā gada martā sāksies S. Dionas šovi Caesar"s Palace viesnīcā un kazino Lasvegasā, turklāt līguma darbības termiņš ir trīs gadi.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais