Valmierā uzmirdzēs Gaismas dārzi

Attēlam ilustratīva nozīme © Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Vecpuišu parks, Krāču kakts (netālu no "Pārgaujas aptieka") un Jāņparks trīs vakarus -31.decembrī, kā arī 1. un 2.janvārī no plkst. 16.00 līdz 21.00 pārtaps par Gaismas dārziem.

Tā kā Gaismas dārzi būs apskatāmi vairākas stundas trīs vakarus, aicinām ne tikai izvēlēties sev piemērotāko pastaigas laiku, bet ievērot valstī noteiktos ierobežojumus Covid-19 izplatīšanās ierobežošanai. Ja redzi, ka Gaismas dārzos citu apmeklētāju dēļ nevarēsi ievērot divu metru distanci, uzgaidi vai izvēlies citu laiku. Pastaigā var doties tikai individuāli vai vienas mājsaimniecības ietvaros. Apmeklējot Gaismas dārzus, jālieto sejas maska, jāievēro divu metru distance no apkārtējiem, kā arī citi valstī noteiktie epidemioloģiskās drošības pasākumi.

Gaismas un skaņas saspēles burvība īstenosies stāstā, kurā ikvienam ir svarīga loma. Jo, lai gan nevaram svētkus atzīmēt plašākā pulkā, vienmēr varam dalīties sirds siltumā un labajās domās. Šī īpašā noskaņa valdīs Gaismas dārzos. Vecpuišu parkā gaismas sajūtu izrādi rada kompānija SIA "GaCo" un producējošā kompānija SIA "Story Hub", savukārt Pārgaujā un Jāņparkā gaismas un skaņas stāstu veido SIA "Artistic".

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais