LTV gatavojas Vecgada vakaram ar Fredi un "Prāta Vētru" trumpī

© Publicitātes foto

Vecgada vakarā televīzijas gluži vai sacentīsies par skatītāju piesaisti, jo izklaides raidījumi gada pēdējās stundās vienmēr radījuši milzīgu interesi. No piedāvājuma viedokļa šobrīd līderos izvirzījusies Latvijas Televīzija (LTV) ar šovu “Neiespējamā misija 2020”, kas pulcēs latvju labākos mūziķus un piedāvās skatītājiem virkni pārsteigumu.

Muzikāli izklaidējošais šovs “Neiespējamā misija 2020” startēs 31. decembrī pulksten 20.30.

Tas piedāvās iespēju šo gadu pavadīt un Jauno gadu sākt kopā ar Latvijas populārās mūzikas lielākajām zvaigznēm, viņu zināmākajiem hitiem un laba humora devu kopā ar vakara vadītājiem Kristīni Komarovsku un Andri Freidenfeldu. Vecgada vakara koncerta daļā uzstāsies Dons, “Big Al & The Jokers”, Daumants Kalniņš, Ozols, Intars Busulis un “Abonementa orķestris”, “Very Cool People” un Aija Vītoliņa, “Carnival Youth”, “Astro’n’out”, Aminata, “Mazais Princis” un pat “Prāta Vētra”.

Kamēr Fredis un Kristīne studijā kopā ar mūziķiem kavēsies atmiņās par aizgājušo gadu un ar cerību skatīsies uz nākamo, dzīvespriecīgā un atraktīvā Māra Sleja kopā ar virkni pazīstamu personību pārbaudīs viņu varēšanu dažādās misijas. Māra dosies darbos un nedarbos kopā ar aktieri Intaru Rešetinu, LTV žurnālisti Aneti Bērtuli, “Radio SWH” ētera personību Sandu Dejus, basketbolistu Kristapu Janičenoku, raidījuma “Sporta studija” vadītājiem, pavāru Mārtiņu Sirmo, tenisisti Aļonu Ostapenko, pianistu Vestardu Šimku un arī “Youtube” personību Felipi Gabrielu. Kādam būs jāstaigā pa karstām oglēm vai jāslauc govs, citam - jāpeld ledusaukstā ūdenī vai jāvada laika ziņas, un Māra sarūpējusi arī citas visnotaļ interesantas un nebūt ne vienkāršas misijas, kuru rezultātu varēs redzēt Vecgada šova gaitā.

Šova producents Guntars Gulbiņš cer, ka šovs ikvienam radīs svētku sajūtu: “Tā būs satikšanās ar Latvijas labākajiem mūziķiem, kuri gada pēdējā dienā ļaus izbaudīt mīlētākās dziesmas. Tā būs satikšanās ar iemīļotām personībām, kuras ļausies izaicinājumiem, lai pēdējā gada dienā kaut ko šķietami neiespējamu padarītu iespējamu. Un tas arī Vecgada vakarā noteikti jāatceras - nekas nav neiespējams, ja vien savā ikdienā uzdrīksties vairāk, esi drosmīgs un atvērts nezināmajam.” LTV informē, ka mūziķu uzstāšanās ieraksts notika no 8. līdz 10. decembrim, plānojot un organizējot to tā, lai maksimāla drošība būtu gan mūziķiem, gan LTV darbiniekiem. Šova ierakstu laikā ievēroti visi drošības noteikumi, un arī koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie varētu ievērot drošu distanci. Drošības apsvērumu dēļ mūziķu uzstāšanās ieraksta laikā studijā atradās tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti ieraksta nodrošināšanā.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais