“Knīpas un Knauķi” aicina uz neklātienes ballīti

© Publicitātes foto

Pavasarī bērnu vokālā studija “Knīpas un Knauķi” svinēs 50 gadu jubileju. Lai dalītos svētku priekā jau tagad, “knīpas” piedāvā jaunu Jāņa Ķirša un Guntara Rača dziesmu “Nāc uz ballīti”, kurai tapis arī video.

Veidojot videoklipu, studijas bērni un dziesmas autori devās uz mežu, kur svaigā gaisā tapa video, bet lielākā daļa studijas dalībnieku video ierakstu veica esot savās mājās.

Visu kopā samontēja studijas “Dween Production” producents Kaspars Dvinskis. “Knīpas” aicina skatīties video un priecāties ģimenes lokā, pie eglītes un, lai jautrāk, aicina bez maksas lejupielādēt instrumentālo pavadījumu un iemācīties dziesmu pašiem. ““Knīpas un Knauķi” ir patiesi laimīgi sveicināt Latvijas ģimenes Ziemassvētkos un novēlēt laimīgu Jauno gadu ar sirsnīgu dzīvesprieku!

Protams, visi gaidām sniegu, lai ziemas priekus svaigā gaisā varētu izbaudīt klātienē. No sirds paldies teicam dziesmas autoriem, un, protams, paldies visiem “Knīpu un Knauķu” vecākiem par abpusējo mīlestību!” saka vokālās studijas vadītāja Edīte Putniņa.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais