Karlīna Šēnknehte laiž klajā erotisku videoklipu

© Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja Karlīna Šēnknehte sadarbībā ar producentu Kasparu Ansonu laidusi klajā jaunu dziesmu “Drupatas”, kas tapusi mūzikas rakstīšanas nometnes “Riga Live” ceturtās sesijas laikā. Tai tapis arī duāli tulkojams videoklips.

Dziesmas “Drupatas” videoklipa režisors un operators ir Elvis Lācis, savukārt lomās bez pašas gaisīgi viegli un erotiski tērptās Karlīnas Šēnknehtes vēl ir arī aktieris Ervīns Līne.

Klips filmēts 12 stundas, līdz pat pieciem rītā - tas esot bijis liels un interesants piedzīvojums, kas risinājies “Greenstudio” telpās.

“Noteikti nevajag baidīties izaicināt un pieņemt izaicinājumus, uzdrīkstēties būt trakam un galvenais - sievietei ir jābūt pašpārliecinātai, jāpazinās savs spēks un vērtība, lai cik tas grūti citreiz nebūtu,” mudina Karlīna.

Singla autori ir Katō (Anna Zankovska), Māra Upmane-Holšteina un igauņu producents Alans Kasuks. Dziesmas nosaukums “Drupatas” patiesībā tieši tā arī jāuztver - tas ir tas, kas palicis pāri. “Dziesma ir par prāta un mīlestības spēlītēm, par to, kas paliek vai drīzāk tieši pretēji - kas nepaliek, kad attiecības nav bijušas veiksmīgas. Es pat teiktu, ka tas ir stāsts par toksiskām attiecībām. Ir arī attiecības, kuru sākumā notiek spēle, kurš tad kuru iekaros. Šajā konkrētajā stāstā es teiktu, ka ir atspoguļota situācija, kurā vīrietis domā, ka viņš iekaro šo sievieti un sajauc viņai prātu, taču patiesībā, pašam pat neapzinoties, viņš ir sapinies savās lamatās, jo mēs, sievietes, taču esam gudras un tik viegli ap pirkstu mūs nemaz nevar aptīt,” stāsta Karlīna.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.