Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

TOP 6 pieturvietas mēbeļu un dizaina izstādē Ķīpsalā

© Publicitātes foto

Jau rīt, 23. oktobrī, Ķīpsalā sāksies mēbeļu un dizaina izstāde “Furniture & Design Isle 2020”, kurā varēs atrast visu mājokļa interjera atsvaidzināšanai un uzlabošanai, kā arī savam priekam un komfortam! Uzzini izstādes TOP 6 pieturvietas, kurās obligāti ir jāpiestāj!

1. Ar rokām darināti gaismas ķermeņi

Izstādē savu pirmo iznācienu piedzīvos Latvijas uzņēmuma “Si-LIGHT” ar rokām darinātā lampa “Water LILY”, kas uz mājokļa sienām veido īpaši izsmalcinātas gaismas projekcijas. Uzņēmuma rūpīgi darinātie lampu abažūri un stāvlampas spēj radīt mājīgu atmosfēru un organisku siltumu. Turklāt tie ir veidoti no ozolkoka nažfiniera un izceļas ar unikāliem pinumiem!

2. Dizaina krēsls ar tekstiltīkla pinumu

Ar estētisku produktu apmeklētājus pārsteigs pašmāju zīmols “NUUK”, kas prezentēs dizaina krēslu un tam pieskaņotu galdiņu. “NUUK” krēsla konstrukcijas metāla izturība un vienkāršība apvienojumā ar tekstiltīkla pinumu smalkumu rada baudījumu gan acīm, gan ķermenim. Šis krēsls labi iederēsies biroja telpās, mājās, pagalmā, uz terases vai pat pludmalē, jo arī lietus tam neskādē. Tas ir krēsls, kas būs ne tikai mēbele, bet arī dizaina objekts!

3. Unikāli tvaika nosūcēji

Vai esi kādreiz sapņojis par tvaika nosūcēju, kurš dekorē telpu vai varbūt, tieši pretēji, - ir teju nemanāms? Tāda iespēja ir! Pirmo reizi izstādē būs apskatāms vadošā tvaika nosūcēju ražotāja “Elica” piedāvājums. Tvaika nosūcēji, kas integrēti gatavošanas virsmās, stiprināmi pie sienas, salas tipa, iebūvējami griestos vai virtuves mēbelēs, kā arī iekarināmi dizaina modeļi - tieši tik dažādi risinājumi ir pieejami!

4. No Latvijā radīta parketa līdz dizaina izlietnēm

Biznesa inkubatoru ekspozīcijā “Magnetic Latvia” vienkopus būs apskatāmi jauni, dzīvotspējīgi un konkurētspējīgi uzņēmumi, kuri sevi ir pieteikuši ar oriģinālām idejām. Betona dizaina priekšmetus mājām, dārzam un videi prezentēs “SENSUOUS nature”, ar unikālu līklīniju ozolkoka parketu pārsteigs “QUIET”, ekskluzīvas masīvkoka izlietnes un interjera elementus varēs ieraudzīt “QINN DESIGNS” piedāvājumā. Savukārt zīmoli “Burtiņš”, “Forgaminnt KIDS” un “LiL HOUSE” piedāvās dažādas gaumīgas un praktiski noderīgas lietas mazajiem.

5. Oriģināla dizaina sejas maskas

Tā kā šobrīd mūsu ikdiena nav iedomājama bez sejas maskām, “Furniture & Design Isle” aicina būt atbildīgiem un justies droši un skaisti! Jo arī sejas maskas var kļūt par aksesuāru vai stila elementu! Māksliniece un “K&K Concept” dizainere Kristiana Kazarjana izstādē prezentēs oriģināla dizaina sejas maskas “Muti ciet!”. Tās veidotas no dabīgiem materiāliem - no lina un kokvilnas satīna, turklāt ar kabatiņu, kurā var ievietot medicīnisko masku. Arī krāsu izvēle ir gana plaša, lai piemērotāko sev atrastu ikviens. Saglabā veselību un arī stilu!

6. Interjera dizaineru konsultācijas

Tie, kuriem šobrīd ir aktuāli jautājumi par telpas iekārtošanu, atsvaidzināšanu vai pilnīgu pārveidošanu, izstādē varēs ne tikai izvēlēties jaunas mēbeles un aksesuārus, bet arī konsultēties ar interjera dizaineriem. Interesentus konsultēs Latvijas Dizaineru savienības (LDS) sertificēti interjera dizaineri: Dace Zeltiņa (“O Dizains”), Anita Grase (“Mākonis”), Vīva Ieviņa (“Vīvas DIZAINS”), Kristiana Kazarjana (“K&K Concept”), Gunārs Platpīrs (“Platpīrs”), Barbara Freiberga (“Sapņu studija”), Aļona Fjodorova (“Zephyr Furniture”), Raimonds Šiferis (“Dizainakvartals.lv”) un Līva Uzulniece. Rezervē konsultācijas laiku šeit: www.bt1.lv/mebelesundizains/read.php?subid=10748!

Lai dalība izstādē un tās apmeklējums būtu maksimāli drošs, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 ir ieviesusi virkni drošības pasākumu. Mutes un deguna aizsega (sejas maskas vai vairoga) lietošana izstādē ir obligāta. Vienreizējās sejas maskas būs pieejamas norises vietā.