Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Vēl viena Latvijas pilsēta iesaistās "Jerusalema dejas izaicinājumā"

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 3. oktobrī, plkst. 11.00 Lielajā laukumā ventspilnieki un pilsētas viesi aicināti iesaistīties aktivitātē “Jerusalema dejas izaicinājums”.

Šīs aktivitātes galvenais simbols ir prieks un kopā būšana, vienojoties kopīgā dejā.

Pasākuma dalībniekus, tērpušos baltā, lūdz ierasties plkst. 11.00 Lielajā laukumā, lai mūsdienu deju studijas “Prieks” vadītājas Everitas Panfiļonokas vadībā apgūtu dejas soļus un plkst. 12.00 nofilmētu visu klātesošo izpildījumā iestudēto deju “Jerusalema” mūzikas pavadībā.

Jelgavnieki, kas aktivitātē iesaistījās pagājušajā sestdienā, stafeti tālāk nodeva ventspilniekiem, kuri ir pieņēmuši šo izaicinājumu un gatavi pierādīt, ka arī viņiem tas ir pa spēkam.

“Jerusalema dejas izaicinājums” ir globāla aktivitāte, kuras laikā cilvēki visā pasaulē vienojas kopīgos deju soļos izpildītāja “Master KG” dziesmas “Jerusalema” mūzikas pavadījumā. Izaicinājums radies un ieguvis popularitāti pēc tam, kad šāda veida video uzfilmēja deju grupa Angolā.

Gan ikdienā, gan pasākuma laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums - ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.