Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Jaunieši organizē labdarības koncertu ģimenēm, kurās ir cilvēki ar funkcionāliem traucējumiem

© Publicitātes foto

Piektdien, 25. septembrī, plkst. 19.00 Īslīces Kultūras namā biedrība “Laiks Jauniešiem” sadarbībā ar Codes, Dāviņu un Īslīces pagasta jauniešiem organizē labdarības koncertu “Spārnus veidojam kopā”, kura mērķis ir visus koncertā iegūtos līdzekļus ziedot ģimenēm, kurās ir cilvēki ar funkcionāliem traucējumiem.

Ieeja koncertā ir par ziedojumiem un visus ziedotos līdzekļus koncertā biedrība “Laiks Jauniešiem” ziedos Biedrībai “Ābulis”, kas palīdz un aizstāv ģimenes, kurās cilvēkiem ir dažādi funkcionālie traucējumi.

Labdarības koncertā ar saviem priekšnesumiem uzstāsies Latvijā pazīstami un iemīļoti mūziķi - Varis Vētra, Normunds Rutulis, Miks Dukurs, Arturs Gruzdiņš, Rūta Dūduma - Ķirse, Deniss Stepanovs, grupa “Carnelian”, grupa “Bekars” un popgrupa “Sapnītis”. Koncertā ir padomāts arī par jaunākajiem apmeklētājiem un tos sagaidīs radošās apvienības “Pasaku nams” pasaku tēli darbojoties radošajās darbnīcās.

"Mēs nevaram iejusties ģimenēs, kurās kāds no cilvēkiem ir ar funkcionāliem traucējumiem, ja vien ar šīm ģimenēm mēs neesam tiešā saskarē, taču mēs tām varam palīdzēt. Parasti Ziemassvētki ir laiks, kad tiek rīkoti šāda veida koncerti, bet šīs ģimenes nedzīvo tikai Ziemassvētkos," pastāstīja pasākuma producents, Codes pagasta jaunatnes darbinieks Kaspars Kalējs.

Biedrības "Laiks Jauniešiem" vadītājs Gints Jankovskis ir patiesi gandarīts, ka šo labdarības koncertu organizējam kopā ar Codes, Dāviņu un Īslīces pagasta aktīvajiem jauniešiem. Tā ir mums lieliska iespēja jauniešiem palīdzēt spert pirmos soļus pasākumu organizēšanā un veicināt sekmīgāku komunikāciju jauniešu starpā. Esam pagodināti, ka esam izvēlējušies ziedot visus koncertā iegūtos līdzekļus tieši biedrībai "Ābulis", jo ģimenēm kurās ir cilvēki ar funkcionāliem traucējumiem atbalsts ir ļoti svarīgs.