Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Ansis pārceļ lielkoncertu un sadala to divās daļās

© Publicitātes foto

Šā brīža latvju repa līderis ansis publisko pasākumu noteikto ierobežojumu dēļ savu solo koncertu, kurš bija paredzēts 7. novembrī koncertzālē “Palladium”, pārcelis un sadalījis divos jaunos koncerta datumos - 20. un 21. novembrī.

Katrā no minētajiem vakariem anša koncertus varēs apmeklēt noteiktajos pulcēšanās ierobežojumos atļautais cilvēku skaits, kurš šobrīd koncertzālē “Palladium” ir visai žēlīgs - 560.

Klausītāju sadalījums būs vienkāršs: tiem, kuri biļetes uz koncertu iegādājušies jau 2019. gadā, biļetes derīgas uz 21. novembra koncerta datumu, savukārt tiem, kuri iegādājušies biļetes 2020. gadā, - uz 20. novembra koncerta datumu. Visas iegādātās biļetes būs derīgas automātiski un papildus maiņa uz jaunajiem datumiem nebūs jāveic.

Ansis ir diezgan unikāla parādība ne tikai Latvijas hiphopā, bet, pēc daudzu domām, arī Latvijas mūzikā kopumā. Viņa mūziku retais klasificētu kā plašākai publikai radītu, taču, neskatoties uz to, ansis šobrīd ir viens no pēdējo gadu klausītākajiem latviešu valodā dziedošajiem mūziķiem. Viņš guvis gan mūzikas kritiķu atzinību (Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas “Zelta mikrofons” divkārtējs laureāts, “Austras balvas” nominants), gan spējis saglabāt pieaugoši nozīmīgu lomu Latvijas repa skatuvē kā viens no visu laiku liriski un tehniski spēcīgākajiem reperiem valstī.