Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

[Ex] da Bass atgriežas tūrē ar piestāšanu Jēkabpilī

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 12.septembrī, dīdžeja [Ex] da Bass veidotā un vadītā “EHR” radio šova “Party Service” ekskluzīvā klubu tūre viesosies Jēkabpils naktsdzīves epicentrā – klubā “Luiize”.

Šī būs kā “Party Sevice” atgriešanās latvju pilsētu naktsdzīvē pēc ierobežojumiem, ko tūrei uzspieda Covid-19 vīruss, turklāt šoreiz [Ex] da Bass būs vareni palīgi - īpašās viešņas statuss uzticēts glītajai vijolniecei Katy Tindemark, bet vakaru iesāks un noslēgs dīdžejs Alvis Still.

„Šis būs pirmais atjaunotās tūres pasākums pēc pusgada piespiedu pauzes, ko radīja valstī ieviestie ierobežojumi naktsdzīves izklaides vietām,” uzsver dīdžejs [Ex] da Bass, īstajā vārdā Mareks Dainis.

“Apmeklētājus sagaida Eiropā atzītākie hiti un to remiksi, tikai šai ballītei radīts kluba “Luiize” dizains, izmantojot speciālas dekorācijas, kā arī skatuves šova specefekti. Tāpat visiem būs iespēja tikt pie ekskluzīvām un noderīgām dāvanām ar tūres logo. Man nav nekādu šaubu, ka arī šī gada Jēkabpils pasākums būs viens no apmeklētākajiem, jaudīgākajiem un skaļākajiem visā tūrē!” pauž [Ex] da Bass.

Pēc Jēkabpils tūres grafikā šobrīd redzama arī Gulbene (26. septembrī), Alūksne (3. oktobrī), Ogre (9. oktobrī), Rīga (10. oktobrī), Ventspils (17. oktobrī) un, protams, Cēsis (24. oktobrī), bet uz jautājuma zīmes esot Tukums un Kuldīga.