Rēzija Kalniņa, Ķesteris, Daudziņa, Daneviča un citi startē pašmāju seriālā "Nemīlētie"

© Publicitātes foto

No šīs pirmdienas, 31. augusta, pie kanāla TV3 skatītājiem un video satura platformas Go3 lietotājiem nonāks jaunais ikvakara seriāls – dzīves drāma “Nemīlētie”, kura stāsts esot balstīts uz patiesiem notikumiem.

Dzīves drāma “Nemīlētie” kanālā TV3 būs skatāma no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 21.05. Seriālās vēstīs par mīlestību, sabiedrības morāli un spēju saglabāt cilvēciskās attiecības apkārt esošajā necilvēcīgajā vidē.

Kā pirmā lomu sarakstā pieteikta Rēzijas Kalniņas atveidotā Sofija Zīle. “Zīles mamma, ļoti gādīga un sirsnīga sieviete. Rūpējas un uztraucas par savu dēlu, zinādama, ka viņš katru dienu staigā kā pa naža asmeni. Reizēm ar dēlu strīdas - iemesls ir Sofijas bijušā vīra dzīvesveids. Sofijas dēls Oskars izsaka savai mammai pārmetumus par tagadējo partneri Raimondu, bet Zīles mamma vienmēr prot pamatot savu izvēli un rīcību. Reizēm gan Sofija pati dabū ciest šīs savas izvēles dēļ, un tiek ļoti sāpināta. Sofijas dzīve ir pilna noslēpumu, viens no tiem - kas patiesībā notika ar viņas pirmo vīru,” teikts seriāla anotācijā.

Pārlapojot šajā anotācijā minēto tēlu raksturojumus, šķiet, ka “Nemīlētie” būs arī ar kriminālu ievirzi. Šajā ziņā atkal “paveicies” Ģirtam Ķesterim, lūk, kas tiek vēstīts par viņa atveidoto Makaru: “Viens no Rīgas mafijas svarīgākajiem vadoņiem. Nācis no nabadzīgas ģimenes, Makars ir cīnījies un darījis visu, lai kļūtu par noziedzīgās pasaules autoritāti. Ļoti gudrs, apdomā ikvienu savu vārdu, ir autoritāte konkurējošajām noziedzīgajām grupām, bet nesatiek ar [Oskaru] Zīli un viņa bandas locekļiem. Tam izrādās ir iemesls - Makars ir strādājis kopā ar Zīles tēvu Mārtiņu, abi sastrīdējušies, jo nav varējuši sadalīt naudu. Tagad Zīle Makaram par to atriebjas. Makars nodarbojas ar vairākām lietām, tomēr viena no ienesīgākajām ir narkotiku tirdzniecība. Lai to slēptu, viņam pieder vairāki restorāni un naktsklubi. Makars vienmēr sasniedz savus mērķus, ir bezkompromisu cilvēks. Labs psihologs un sarunu biedrs, prot izteikties gudri, tomēr ļoti atriebīgs cilvēks.” Makara sievu Valēriju atveido Zane Daudziņa: “Mazliet naiva, tomēr, atšķirībā no vīra, visas problēmas cenšas atrisināt mierīgi un bez trokšņa. Tā kā visi apkārtējie zina, kas ir Valērijas vīrs, viņai ir grūti atrast īstus draugus.” Savukārt jau minēto Oskaru Zīli atveido Artūrs Dīcis: “Saprātīgs, ieturēts, lielisks psihologs - izprot gan savus draugus, gan ienaidniekus, vēlāk kļūst par savas izveidotās bandas līderi un smadzenēm. Zīle ir lojāls savai bandai, pat nokļūstot nepatīkamās situācijās, viņš savējos nenodod, un, pateicoties savai drosmei, reizēm viņam izdodas uzveikt savus konkurentus. Vislielākais un neciešamākais Makara ienaidnieks. Būdams liela auguma, droši dodas pretī briesmām, ātri pieņem lēmumus un rīkojas nekavējoties.”

Jaunajā seriālā būs vērojami vēl vairāki pazīstami aktieri, tostarp Egons Dombrovskis, Dārta Daneviča, Gundars Grasbergs, Egils Melbārdis, Daiga Gaismiņa, Juris Lisners, Edijs Zalaks, Elīna Bojarkina, Kaspars Zāle, Ģirts Rāviņš, Jurijs Djakonovs, Armands Ikalis, Samira Adgezalova un citi.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.