Reiniks pirms raidījuma atklāšanas nolauž zobu

Līdzās Laurim Reinikam jaunajā raidījumā uzmirdzēs arī jauna kanāla 360TV personība - Egija Gailuma. Interesanti, ka abi ir ļoti labi paziņas arī ārpus TV ekrāniem. “Daudz laika esmu pavadījusi Amerikā, kur arī iepazināmies. Uzreiz sapratām – esam uz viena humora un piedzīvojumu meklētāja viļņa, tāpēc ir skaidrs, ka kopīgi vadīt raidījumu būs ārkārtīgi sirsnīgi, jautri un pārsteigumiem pilni. Turklāt šis pavisam noteikti būs mūsu sirds siltākais piedzīvojums,” saka Egija. © Publicitātes foto

Bijušajās kluba “Essential” (vai kinoteātru “Pionieris” un “Oskars”) telpās ceturtdien pulcējās masu mediju pārstāvji, lai uzklausītu, ko jaunu drīzumā gatavojas piedāvāt “Tet Studio”, kas pie skatītājiem “Shortcut” lietotnē un kanālos “360TV” un “STV Pirmā!” nogādās interesantus šovus, raidījumus un filmas.

Jau 9. septembrī pulksten 21 un turpmāk trešdienās kanālā 360TV valdīs īpaši sirsnīgas emocijas, par kurām gādās jaunais šovs “Pasaki to skaļi”. Tas atgādinās, cik svarīgi ir pateikt “paldies” cilvēkiem, kuri iedvesmojuši, atbalstījuši vai snieguši palīdzīgu roku kādā dzīves brīdī. Raidījumu vadīs daudzu iemīļotais Lauris Reiniks, kuram pievienosies jaunā TV personība Egija Gailuma. Kad Laurim pasākumā pavaicāja, kam viņš gribētu pateikt “paldies!”, dziedātājam atbilde nebija ilgi jāmeklē: “Savai zobārstei!”. Izrādās, ka pāris stundas pirms došanās uz “Tet Studio” pasākumu Lauris nolauzis (pēc viņa teiktā, “nograuzis”) priekšējam zobam stūri. Sazvanītā zobārste apņēmusies palīdzēt un kādu pusstundu pirms pasākuma Laurim atkal bijis Holivudas smaids.

Kas attiecas uz šovu “Pasaki to skaļi”, tad ik reizi studijā tiksies divas iedvesmojošas personības, turklāt vienam no viņiem nebūs ne jausmas, kurš viņu aicinājis uz raidījumu, lai pateiktu “paldies” un kāpēc viņam noslēpumainā viesa dzīvē ir bijusi īpaša loma. Skatītājiem būs iespēja uzzināt, kas saista abas personības un būt klāt brīdī, kad viņi satiksies, lai viens otram teiktu skaļu “paldies!” “Jaunais projekts sakrīt arī ar manām vērtībām un dzīves filozofiju - neaizmirst pateikt paldies cilvēkiem, kas lielā vai mazā mērā (vai pat paši to nezinot), ir ietekmējuši tavu dzīvi, karjeru vai pat attiecības. Mēs neesam tik atvērta nācija kā amerikāņi, kuri “paldies” saka visur, kur vajag un nevajag, bet, ja mēs sakām, tad no sirds. Un ir jāsaka! Jaunā šova varoņi to darīs un, iespējams, pārsteigs daudzus skatītājus. Turklāt tas notiks nepiespiestā atmosfērā, ar spēles elementiem - tā, lai mums visiem būtu jautrs un sirsnīgi iedvesmojošs vakars pie TV ekrāniem,” par šovu stāsta Reiniks.

Pirmajā raidījumā kāda pagaidām noslēpumaina personība, vēlēsies teikt skaļu “paldies” savam iedvesmas cilvēkam - eksprezidentei Vairai Vīķei-Freibergai. Gatavojoties raidījumam, Lauris Reiniks būs devies viesos pie Freibergas kundzes, lai uzzinātu, kā viņai šobrīd klājas un cik liels spēks viņasprāt slēpjas tik šķietami vienkāršajā vārdā “paldies.” Sarunā ar Lauri viņa skatītājiem atklās gluži vai mantru, kuru māca arī savam mazdēlam: “Burvju vārds jeb burvju nūjiņa, kas katram ir vajadzīga, ir “paldies.” Pateikt “paldies” ir viena no labākajām lietām, ko var pasaulē darīt.” Eksprezidente būs ieradusies arī raidījuma studijā, lai aci pret aci tiktos ar cilvēku, kuru viņa, pašai nezinot, ir iedvesmojusi.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais