Arstarulsmirus koncertsērija tiek pārcelta vēlreiz

© Publicitātes foto

Kovidkrīzes optimistiskākais scenārijs nav piepildījies, ko ar lielām sirdssāpēm nākas atzīt arī mūziķiem. Piemēram, Arstarulsmirus plānotie koncerti tiek pārcelti jau otro reizi, šoreiz uz 2021. gada pavasari.

Arstarulsmirus, kurš kādreiz bija pazīstams kā reperis Gustavo, savā koncerttūrē bija plānojis doties jau maijā - uzreiz pēc sava jaunā albuma “Skatu punkti” izdošanas.

Šos plānus nācās koriģēt, tomēr tagad ir pilnīgi skaidrs, ka ar vieglu korekciju šā gada ietvaros vien nepietiks. “Esmu ļoti pateicīgs ikvienam, kas bija noskaņojies doties uz albuma prezentācijas koncertiem Liepājā un Cēsīs. No maija mēs tos pārcēlām uz septembri, cerībā, ka situācija sakārtosies, bet, lai arī kā mums gribētos, diemžēl mēs neredzam risinājumu tam, kā ar esošajiem noteikumiem par pieļaujamo apmeklētāju daudzumu iekštelpās būtu iespējams noorganizēt šos koncertus bez finansiāliem zaudējumiem. Tāpēc esam spiesti pārcelt tos uz nākamā gada aprīli, kad notiks koncertsērija jau par godu diviem jauniem albumiem,” ar saviem potenciālajiem klausītājiem speciālā video ziņojumā dalījies Arstarulsmirus. “Labā ziņa ir tā, ka mēs nonācām līdz iespējai jūs satikt mūsu vienīgajā šīs vasaras koncertā īpašā, intīmākā gaisotnē. Koncerts notiks Līgatnē, vietā, kas saucas “Zeit”, 29. augusta vakarā.”

Šeit gan jāpiebilst, ka Līgatnes koncerts atšķirsies no ieplānotajiem, jo noritēs mierīgā, akustiskā manierē.

Savukārt jaunie koncertsērijas “Skatu punkti” norises datumi ir 16. aprīlis, koncertzāle “Lielais dzintars” Liepājā un 22. aprīlis Vidzemes koncertzālē, Cēsīs. Jāatgādina, ka “Skatu punkti” ir pirmais no Arstarulsmirus pieteikto četru “Vēlējuma dziesmu” albumu sērijas, kurā katrs no metaforiski atspoguļos kādu no četrām stihijām - ūdens, zeme, uguns, gaiss. Pirmais albums veltīts ūdens tematikai.

Izklaide

Jau šīs nedēļas nogalē dienasgaismu ieraudzīs dāņu indī roka apvienības “Efterklang” jaunais albums “Things we have in common”. Mums šoreiz šis fakts ir īpaši interesants, jo albuma koncerttūres ietvaros jau 6. decembrī grupa uzstāsies “Angāra” koncertzālē Tallinas kvartālā. Koncerts notiks radio “NABA” 22. gadadienas svinību programmas ietvaros.

Svarīgākais