[Ex] da Bass radījis vasarīgu Roberta Palmera dziesmas remiksu

© Publicitātes foto

Populārais latviešu dīdžejs, “EHR” ballīšu radio šova “Party Service” vadītājs [Ex] da Bass, īstajā vārdā Mareks Dainis, radījis vasarīgu pasaulslavenā dziedātāja Roberta Palmera dziesmas “Know By Now” remiksu jeb pārlikumu.

“Know By Now” ir britu dziedātāja Roberta Palmera 1994. gadā publicētā dziesma un otrais singls no viņa divpadsmitā studijas albuma “Honey”.

Tās autors ir pats dziedātājs.

„Ideja par šī savulaik pasaules mēroga hita pārlikuma radīšanu man radās 2018. gada rudenī, kad, darbojoties ap savu autokrosa auto, dzirdēju šo dziesmu radio. Gabals man bija zināms, bet piemirsts. Kad pārlikums bija gatavs, mēģinājām to nogādāt tā laika oriģinālās ierakstu kompānijas pārstāvjiem, kur mūs uzklausīja, bet nekādas darbības nesekoja. Gaidījām, ilgi gaidījām, līdz pienāca šī gada vasara, un sapratu, ka laist šo veikumu nebūtībā nebūtu prāta darbs, tāpēc nolēmu nekomerciālos nolūkos ar to padalīties vismaz ar Baltijas radio stacijām un dīdžejiem atskaņošanai klubos, bāros un festivālos, protams, visur norādot dziesmas oriģinālās versijas autorus,” stāsta [Ex] da Bass.

Izklaide

Ghetto Podkāsta 74. epizodē uz sarunu pie Kārļa viesojas mūziķis Chris Noah ar grandioziem jaunumiem - tieši šodien, 14. oktobrī, klajā nācis viņa pirmais lielais albums “Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies”.

Svarīgākais