Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Novērtē! Kopdziesmā vienojas Jenny May un reperis Reinis Kapone

© Publicitātes foto

Dziedātāja Jenny May un reperis Reinis Kapone vienojušies dvēseliskā skaņdarbā “Mūsu zvaigzne”. Tai tapusi arī angļu versija, ko dziedātāja izpilda kopā ar amerikāņu reperi King Marino.

“Mūsu zvaigzne” tapusi kopā ar zviedru komponistiem un producentiem Martinu Ēlenmarku, Tim Astrēmu un Martinu Hanzenu, bet teksts gan ir mūsējo darbs. Neskatoties uz visu, par superhitu (un pat ne hitu) šī dziesma nekļūs - to var diezgan droši prognozēt jau tagad.

Dziesmas vēstījums ir “par lielu ticības spēku un palīdzību viens otram, kad sadodamies rokās. Reizēm tikai viens vārds var izmainīt un atvērt jaunus apvāršņus, likt kustēties citā iedvesmas līmenī. Ir jāatceras, ka mēs šeit neesam vieni. Ja vari kaut ko izdarīt ne vien sevis, bet arī citu labā, tad zini, ka ir bijis vērts dzīvot,” vēsta izdevēji. “Mēs varam dzīvot labākā pasaulē, ja atbalstām viens otru un esam kā labs piemērs un motivācija citiem,” tā par dziesmu izsakās Jenny May, savukārt Reinis sadošanos rokās asociējis ar Baltijas ceļu, jo tā šķiet ir pēdējā īstā reize, kad mūsu tauta ir bijusi patiesi vienota kāda lielāka mērķa vārdā.