Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Brikmanis ar sievu TV ēterā pasniegs pāru terapiju

© Publicitātes foto

Jau 30. jūnijā pulksten 19.10 kanāla “ReTV”, kā arī 1. jūlijā pulksten 22 televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” ēterā nonāks jauns šovs “Ģimenes sarunājas”, kurā TV šova vadītāju lomās debitēs Nauris Brikmanis ar sievu Aiju.

Jaunais šovs “Ģimenes sarunājas” skatītājiem piedāvās īstu pāru terapiju slavenību gaumē. Ik sēriju mūziķis un humorists Nauris Brikmanis kopā ar sievu Aiju uz atklātu sarunu aicinās dažādus sabiedrībā zināmus pārus - gan tos, kuri nesen iestūrējuši laulības ostā, gan tos, kuri ir attiecībās jau ilgu laiku. Caur dažādiem izaicinājumiem un spēlēm viņi atklās savu kopā būšanas noslēpumu, pārrunās drosmīgus jautājumus un svinēs mīlestību, reizē iedvesmojot un stiprinot arī citas ģimenes. Pirmajā mājas ballītē pie Brikmaņiem viesosies aktieri Ieva Florence-Vīksne un Oskars Florencs-Vīksne.

Pandēmijas laiks, kad gandrīz divu mēnešu garumā 24 stundas diennaktī tika pavadītas plecu pie pleca, bijis patiess izaicinājums daudzu pāru attiecībām. Taču tieši šajā laikā Naurim Brikmanim un viņa sievai Aijai radusies doma par kopīgu TV projektu. “Jau sen vēlējos vadīt raidījumu, kura centrā ir pāru attiecības. Turklāt darīt to kopā ar savu sievu, kas ir absolūti kolosāla gan kā dzīves, gan ekrāna partneris. Vēlējāmies parādīt, kā dzīvo Latvijā pazīstamu cilvēku ģimenes - kā tiek galā ar popularitātes mestajiem izaicinājumiem, par ko sarunājas vakaros, kāda ir viņu laimes formula,” stāsta Nauris. Arī Aija Selga-Brikmane, kura interesējas par psiholoģiju un raksta grāmatu par harmonisku attiecību veidošanu, sapņojusi par savu TV raidījumu un tieši pašizolācijas laikā radusies pārliecība - šāds projekts jāveido kopā ar vīru: “Ja nebūtu šis “paliec mājās” laiks, un mēs nebūtu tik daudz bijuši kopā un runājuši par dzīvi, nekad nebūtu iedomājusies, ka mēs varētu darboties plecu pie pleca arī profesionālā jomā. Sarunu šovā esam gatavi dalīties pieredzē un atklāt to, kā soli pa solim esam veidojuši savas attiecības, pielāgojušies, un ļoti ceru, ka arī citi pāri mums uzticēs savus stāstus.”

Izklaidējošais un iedvesmojošais sarunu šovs “Ģimenes sarunājas” būs skatāms otrdienās pulksten 19.10 kanālā “ReTV” un trešdienās pulksten 22 kanālā “STV Pirmā!”. Pēc minētā aktieru pāra pie Brikmaņiem viesosies TV personības Lelde un Aivis Ceriņi, mūziķis Valters Pūce ar dzīvesbiedri Ilvu, hokejists Jēkabs Rēdlihs ar sievu Ievu un citi sabiedrībā zināmi pāri.