Ozols viena koncerta Lucsavalā vietā piedāvā trīs Sporta ielas kvartālā

© Publicitātes foto

Latvju hiphopa veterāns Ozols beidzot ticis skaidrībā, ko iesākt ar 22. augustā ieplānoto lielkoncertu Lucavsalā – tā vietā notiks pasākumi Sporta ielas kvartālā, turklāt veseli trīs!

Reperis Ozols aicina 21., 22. un 23. augustā apmeklēt koncertu sēriju “Sporta Live”, kurā gaidāma viņa jaunā albuma prezentācija, kas ieplānota trīs daļās - trīs vakaros pēc kārtas Rīgā, Sporta ielas 2 kvartāla iekšpagalmā. “Pateicoties viesmāksliniekiem, katrs koncerts saturiski atšķirsies no iepriekšējā, un šie mākslinieki būs tie, kas zināmā mērā noteiks arī katra vakara virzību un skanējumu,” stāsta Ozols.

Kā viesmākslinieki koncertos pievienosies tādi izpildītāji un grupas kā Prusax, Viņa, Fiņķis & “Pragaii”, “Tehnikums”, Eliots un Melikols. Ar precīzāku informāciju par katra vakara plānu iespējams iepazīties sociālā tīkla tīmekļa vietnes Facebook Ozola lapā. Ņemot vērā pulcēšanās ierobežojumus, biļešu apjoms uz katru koncertu ir limitēts, proti, pieejamas vien 500 biļetes uz katru no pasākuma dienām. Iepriekš iegādātās biļetes uz Ozola koncertu “Lucavsala Live” ir derīgas uz jebkuru no minētajām pasākuma dienām.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais