Spilvē šonedēļ norisināsies vērienīgs autokoncerts 500 automašīnām

© Publicitātes foto

Lidlaukā “Spilve” šo ceturtdien, 11. jūnijā, notiks autokoncerts ar grupu “Labvēlīgais Tips”, “Astro’n’out”, “Pienvedēja Piedzīvojumi” un “Rīgas Modes” uzstāšanos. Koncertā varēs ierasties tikai ar vieglajām un apvidus automašīnām. Kopskaitā vieta pietiks līdz pat 500 spēkratiem, padarot šo autokoncertu par līdz šim vērienīgāko Latvijā.

Autokoncertu Spilves lidlaukā piedāvā Liepājas festivāla “Summer Sound” rīkotāji. “Ņemot vērā notikumus Latvijā un pasaulē, kas ierobežo arī pasākumu norisi, esam nolēmuši pielāgoties esošajai situācijai un piedāvāt cilvēkiem mūziku šim laikam drošā veidā - autokoncertā. Tā kā mūsu prioritāte ir drošība, būsim parūpējušies par dažādiem risinājumiem koncerta drošai un ērtai baudīšanai. “Autokoncerts lidlaukā Spilve” būs lieliska iespēja tā apmeklētājiem piedalīties kultūras pasākumā, pēc kuriem daudzi šobrīd ir krietni noilgojušies, kā arī uzstāties māksliniekiem, kuru koncertdzīve šobrīd ir gandrīz apstājusies,” tā autokoncerta organizators Uldis Pabērzis.

Labākai redzamībai koncerta teritorijā tiks uzlikti vairāki videoekrāni, bet grupu muzikālo izpildījumu varēs klausīties īpaši izdalītā radio frekvencē automašīnu skaļruņos. Sadarbībā ar “Mobilly” lidlaukā tiks nodrošināta arī koncertos iepriekš neredzēta, inovatīva ēdienu un dzērienu bezkontakta piegāde - pasūtījumu varēs veikt ar Mobilly” aplikācijas starpniecību. Kad pasūtījums būs gatavs, koncerta apmeklētājs saņems zvanu no kurjera, lai precizētu automašīnas atrašanās vietu, kas būs norādīta uz biļetes. Caur neatvērtu automašīnas logu kurjers noskenēs QR kodu kā apliecinājumu, ka pasūtījums ir izpildīts, un novietos to uz vai pie automašīnas. Laikā, kamēr kurjers atradīsies pie automašīnas, no tās izkāpt būs aizliegts. Koncerta laikā automašīnu vispār atstāt būs ļauts tikai tad, ja radīsies nepieciešamība apmeklēt labierīcības, kuras tiek solītas pietiekamā skaitā, novietotas drošā attālumā un regulāri dezinficētas.

Jāatzīst, ka autokoncerts nebūs lēts prieks - biļešu cena uz to ir sākot no 50 eiro par automašīnu. Tajā varēs atrasties viena persona vai vairākas personas no vienas mājsaimniecības. Biļešu skaits ir ierobežots. Vēl tikai jāpiebilst, ka liepājnieku izlolotais festivāls “Summer Sound” saprotamu iemeslu dēļ šogad nenotiks, taču jau noteikti tā norises datumi 2021. gadā - tie būs 23. un 24. jūlijs. Kā informē festivāla rīkotājs Uldis Pabērzis, tad visi (!) šajā gadā apstiprinātie festivāla mākslinieki ir piekrituši uzstāties arī 2021. gada festivālā.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais