Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

"Carnival Youth" jaunā versijā izdod "Dzeguzes balsi"

© Publicitātes foto

Nupat klajā nākusi leģendārā Imanta Kalniņa dziesma “Dzeguzes balss” grupas “Carnival Youth” izpildījumā no kinofilmas “Elpojiet dziļi” (“Četri balti krekli”). Tā ir kā pieteikums jaunajai programmai, kurā tiks iekļautas dziesmas no latviešu kino klasikas.

Grupa "Carnival Youth" plāno jau 20. jūnijā piedāvāt ieskatu latviešu kino mūzikas programmā “Naivais ku-kū” - to minētajā datumā no pulksten 21 varēs skatīt tiešraidē no Liepājas koncertzāles “Lielais dzintars”.

Būs pieejamas arī klātienes biļetes, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus. Biļetes tiešraidei iepriekš pārdošanā maksās sešus eiro, bet koncerta dienā - astoņus eiro, ieraksta biļetes maksās desmitnieku, savukārt klātienes biļetes būs par 25 eiro pie galdiņiem un par 20 eiro parterī vai balkonā. “Plaukstošās vasaras smaržu iedvesmoti, nolēmām jūs pārsteigt un izziņot "Naivais ku-kū" tiešraides koncertu, tādējādi ieskandinot Jāņus ar dziesmām no latviešu kino filmām,” stāsta grupa. “Ieraksta iespēja ļaus šos Līgo svētkus pavadīt kopā ar jaunos skaņu kažociņos ieģērbtām un sev mīļām latviešu dziesmām no tādām kinofilmām kā "Elpojiet dziļi", "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", "Ceplis", "Dāvana vientuļai sievietei", "Blakus" un citām. Programmu veidosim tādu, lai interesanti klausīties gan tiem, kas Imanta Kalniņa un Raimonda Paula labākās dziesmas zina kā alfabētu, gan tiem, kas ar tām iepazīsies pirmo reizi. Tad nu skābējam gurķus, sienam sieru, marinējam šašliku un tiekamies "Naivais ku-kū" Jāņu tiešsaistes koncertā!” aicina grupas dalībnieks Roberts Vanags.

Jāpiebilst, ka vismaz pagaidām rudenī grupai “Carnival Youth” joprojām paredzēta “Naivais ku-kū” koncertsērija, kuras ietvaros no 30. septembra līdz 18. oktobrim tiek plānoti koncerti Rīgā, Ādažos, Smiltenē, Siguldā, Kuldīgā, Bauskā, Rēzeknē, Alūksnē, Liepājā, Ventspilī, Gulbenē un Talsos.