Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

"Liepājas brāļi" mediķiem pateicas ar dziesmu

© Publicitātes foto

“Liepājas brāļi” publicējuši jaunu dziesmu “Viss norims”, kuras autori ir grupas dalībnieki Ainars Virga un Guntars Račs. Tā ir kā veltījums mediķiem un visiem, kuri šo saspringto laiku bijuši frontes pirmajās līnijās.

Dziesma “Viss norims” ierakstīta “Factory Sounds” studijā sadarbībā ar producentu Gintu Stankeviču.

Grupas dalībnieki studijā ieradās katrs savā laikā, turklāt vairākas ieraksta partijas tapa attālināti.

Šai dziesmai drīzumā taps arī video. “Dziesma ir mūsu veltījums visiem, kuri nesavtīgi rūpējās par iedzīvotāju drošību, pirmām kārtām mediķiem, kārtības sargiem, pārdevējiem, pareizu lēmumu pieņēmējiem un katram, kurš ziedojot savu komfortu un ierasto lietu kārtību, distancējās no saviem draugiem un mīļajiem, lai paliktu mājās,” uzsver Guntars Račs. Bez viņa un Ainara Virgas vēl šajā ierakstā piedalījušies Igo, Ivo Fomins, Uldis Marhilēvičs un Guntis Veits.

“Vēl jau cīņa nav galā, tāpēc mēs, muzikanti, vēlamies stiprināt savus klausītājus un paši sevi ar jaunu dziesmu. Ceram, ka tā iedvesmos tos, kuri šobrīd neredz izeju no strupceļa. Mēs, protams, varam kļūt par dārzniekiem, varam zvejot zivis, varam strādāt par taksometru vadītājiem, bet visvairāk par visu mēs mīlam rakstīt dziesmas un uzstāties,” tāds ir “Liepājas brāļu” kopīgais paziņojums.