Stila eksperte Maija Silova: Ja vāvere ģenerē elektrību...

© Publicitātes foto

«Ir tik daudz lietu, ko var darīt attālināti. Daudzām profesijām pavērsies jaunas iespējas, tikai būs jāapgūst arī jauni stratēģijas rīki. Katra sīkuma dēļ partneri vairs neaicinās tikties klātienē, lai apspriestu to, ko var izdarīt, veicot video zvanu kreklā un čībiņās. Iespējams, ne tikai jogas piekritēji, bet daudzi pārējie iemācīsies saglabāt enerģiju, veltīgi to neizšķiežot kaut kur, kaut kad, kaut kam,» – tā šajā #paliecmājās laikā domā stila eksperte un modes žurnāliste Maija Silova.

Savā Instagram profilā viņa raksta: «Man ir tiesības kļūdīties, bet uzskatu, ka mūsu ikdiena bija kļuvusi pārsātināta ar neargumentētām komunikācijām un pārspīlētu izpratni par veiksmes formulu. Bet vai ātrvilciens ir tiešām mums nepieciešams? Laikam - kā kuram. Mans labs paziņa reiz teica: «Nav svarīgi, kur nokļūšu, galvenais kustība!»

Protams, tā arī ir pozīcija. Negribētos tādu brutālu salīdzinājumu, bet vāvere ritenī arī aktīvi kustas, bet - vai viņas vērtība ir lielāka par mierpilno mūku? Iespējams. Ja vāvere ģenerē elektrību.



Izklaide

Augustā Daugavas stadionā izskanēja līdz šim vērienīgākais un emocionālākais mūziķa Dona koncerts “Laiks”. Šo svētdien, 29. septembrī pulksten 20.25, TV3 skatītājiem būs iespēja vērot koncerta ierakstu.

Svarīgākais