Piedalies! Koris "Balsis" jaunos dziedātājus izvēlēsies ar videozvana palīdzību

© Publicitātes foto

Ārkārtējās situācijas laikā arī koris "Balsis" uzņem jaunus dziedātājus. Tiesa, to atlase notiks nedaudz citādāk kā ierasts.

#PaliecMājās laikā esi sapratis, ka nevari bez dziedāšanas? Tev ir lieliska iespēja piedalīties pirmajā attālinātajā BALSIS uzņemšanā visās balsu grupās!
KTMC "Mazā Ģilde" Jauniešu koris BALSIS un diriģents Ints Teterovskis uzņem dziedātājus vecumā no 16 gadiem.


Līdz 2. maijam aizpildi anketu balsis.lv/uznemsana, norādi sev vēlamo noklausīšanās datumu un epastā saņemsi uzaicinājumu uz noklausīšanos caur Zoom videozvanu 3. vai 4. maijā, sākot no plkst. 17:00. Lai noklausīšanās būtu veiksmīga, Tavai viedierīcei nepieciešams video un audio pieslēgums.
(Ja netiec uz noklausīšanos šajā datumā/ laikā, nebēdā, aizpildi anketu, to atzīmējot anketas beigās).

Izklaide

Svinot Gunāra Bindes 90 gadu jubileju, LNMM no 21. septembra līdz nākamā gada 19. janvārim būs skatāma viņa darbu izstāde. Binde savas 67 gadus ilgās fotokarjeras laikā guvis gan vietēju, gan starptautisku atzinību, par darbiem izpelnoties desmitiem godalgu ārvalstu fotomākslas salonos. Izstāde "Binde 100-10" atspoguļo mākslinieka ceļu uz un cauri šiem panākumiem, veidojot metaforisku dienasgrāmatu par nozīmīgākajiem notikumiem, tēmām un cilvēkiem.