Kristīnes Virsnītes vīrs sācis cept bulciņas

© Instagram/Kristīne Virsnīte

TV raidījuma Māmiņu klubs bijusī vadītāja Kristīne Virsnīte savā Instagram kontā, pozējot ar bulciņām rokās, atklājusi, ka viņas vīrs, ēdienu blogeris Kaspars Virsnītis sācis jaunu lietu – cept bulciņas un maizi.

«Kad 2008. gadā bankrotēja Kaspara lielais uzņēmums, mūsu mājās ienāca riktīgi grūti laiki ne tikai finansiāli, arī emocionāli, jo bija sabrucis tas, kas celts gadiem. 2009. gadu mēs kaut kā nesaprotami izvilkām ar pavisam mazu Amēliju mājās, un 2010. gada pavasarī Kaspars sāka tirgot lietotus velosipēdus, sākumā nopērkot dažus, kas jāsaved kārtībā, un pārdodot angārā Hanzas flīžu tirgus teritorijā. Kad viņš man stāstīja šo ideju, atceros to neticības sajūtu, ka tas varētu izdoties, jo kurš gan nāks uz kaut kādu paksi pirkt lietotu velosipēdu. Taču teicu, lai dara, jo nedarīt vienmēr ir iespēja. Toreiz no dažu lietotu velosipēdu pārdošanas viss izauga līdz nopietnam velo veikalam, un Kaspars bija viens no tiem, kurš Rīgā ieveda pilsētas velosipēdu kultūru. Arī šobrīd viņš sāk jaunu lietu laikā, kas ir sarežģīts ne tikai finansiāli, arī emocionāli, tomēr šoreiz es vairs neesmu tā, kura šaubās - es no sirds viņu atbalstu, jo ticu viņa mīlestībai cept un gatavot. Deviņdesmitajos viņam bija sava konditoreja Lielvārdē, viņš mūsu mājās ir tas, kurš saimnieko virtuvē, un es ticu tam, ka būs cilvēki, kuri vēlēsies ēst @istamaize un @myfoodbloger fantastiskās iesala bulciņas vai magoņu bulciņas ar citronu, man mīļo lauku maizi, īstu rudzu maizi, bageti, fogassu, kas radītas no dabīgā ierauga un bio miltiem, kuri malti no Latvijā bioloģiski audzētiem graudiem,» Kristīne raksta savā Instragam kontā, aicinot sekot iepriekš minētajiem profiliem un piebilstot, ka piegāde šobrīd ir pieejama Rīgā un Mārupē.

Izklaide

Līdz ar rudens sākumu mūziķis Ralfs Eilands, kā arī radio, TV šovu vadītājs un improvizators Kaspars Breidaks, kuri kopā pazīstami kā komiķu apvienība “Mēs Jūs Mīlam”, aicina uz savu jaunāko izrādi “Mēs Jūs Mīlam: Beigas”.