Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Vīruss izjauc Lopesas un Rodrigesa kāzu plānus

© Javier Rojas/Prensa Internacional via ZUMA Wire/Scanpix/Leta

Uzstājoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā, dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa atzinusi, ka plānotās kāzas ar bijušo beisbolistu Aleksu Rodrigesu (abi - attēlā), visticamāk, šogad nenotiks.

Pie tā, protams, vainojama Covid-19 pandēmija, kuras dēļ arī 50 gadus vecajai Dž. Lopesai un 44 gadus vecajam A. Rodrigesam nākas vadīt dienas pašizolācijā. «Kas attiecas uz kāzām, pagaidām mums nekas nav skaidrs, un gluži tāpat kā visa pārējā pasaule mēs dzīvojam gaidīšanas režīmā. Kaut ko konkrētāku sāksim domāt pēc tam, kad šī sērga rimsies,» sacījusi Dž. Lopesa. Viņa pieļauj iespēju, ka tas varētu notikt vien pēc pāris mēnešiem, un ja tā, tad kāzu svinības šogad pāris varētu nepaspēt sarīkot.

UPI atgādina, ka iepriekš dziedātāja paziņojusi, ka vēlētos lielu un krāšņu kāzu ceremoniju ar obligātu laulāšanos baznīcā. «Iepriekš esmu precējusies trīs reizes, taču nekad vēl neesmu laulājusies baznīcā. Un vispār, vienas no šīm laulībām ilga tikai deviņus, bet otras vienpadsmit mēnešus, un es tās īsti neskaitu,» sacījusi Dž. Lopesa. Ar A. Rodrigesu viņa sāka tikties 2017. gada vasarā, bet pēc nepilniem diviem gadiem pāris paziņoja par saderināšanos.