Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Leona atkal dzied

© Santiago Felipe/Getty Images/AFP

Par krietnu pārsteigumu parūpējusies skandalozā Lindsija Loena (attēlā), pēc 12 gadu pārtraukuma izlaižot jaunu mūzikas ierakstu un pavēstot, ka gatavojas reanimēt savu dziedātājas karjeru, kas kritiķu ieskatā gan nekad nav sākusies.

Reuters vēsta, ka 33 gadus vecās L. Loenas jaunā kompozīcija saucas Back To Me un tā ir tipiska elektroniskā klubu mūzika. Liels skaits interneta komentētāju gan norādījuši, ka vēl nepiemērotāku brīdi savas karjeras reanimēšanai L. Loena nav spējusi izvēlēties, jo vairākums ļaužu pašlaik domā par vīrusa pandēmijas radītajiem riskiem.

No otras puses - krietni samazinājusies konkurence, jo šovbiznesā valda īsts panīkums. AP atgādina, ka L. Loena savulaik tika uzskatīta par vienu no daudzsološākajām Holivudas jaunajām aktrisēm, taču skandālu sērija sagrāva viņas karjeru. Laikā no 2007. līdz 2013. gadam L. Loena vismaz sešas reizes ārstējās no atkarībām rehabilitācijas klīnikās, un vairākkārt viņa nonāca apcietinājumā - gan par zādzībām, gan automašīnas vadīšanu reibumā, gan narkotiku glabāšanu. Beidzamajos gados viņa filmējusies vairākos ne īpaši populāros seriālos un veidojusi realitātes šovu MTV kanālā.