Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Duļevska: Mīļošu un bučošu savus puišus

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

«Mīļie! Labu veselību visiem! Turamies braši un noriskējam palikt mājās! Atbalstām viens otru, uzmundrinām, pažēlojam, paķiķinām – tas viennozīmīgi palīdz. Piemēram, es to virtuves skapi kārtošu vēlreiz, jo kaut kā mani tas iepriekšējais izkārtojums neapmierina! Jā, skatīšos vienā punktā, arī lūrēšu griestos, kaut ko funktierēšu, cerams, kaut ko arī izfunktierēšu.

Mīļošu un bučošu savus puišus. Zvanīšu vecākiem no rīta un vakarā. Cepšu pīrāgus, vārīšu zupu, labāk - divas zupas. Mācīšos reizrēķinu jau trešo reizi, šoreiz kopā ar Niklāvu. Trenkāšu tās trīs ozollapas dārzā, kas apmaldījušās jau kopš rudens un nav atradušas savu ceļu.

Sildīšu savu vasarraibumaino degunu rīta saulē un atvēsināšu cīruļputenī, ja tāds mūs apciemos! Plankošu vai kā citādi sevi fiziski izklaidēšu. Uzvilkšu vakarkleitu, uzkrāsošu lūpas un iznesīšu mistkastes maisus. Šiki iedefilēšu mājā. Nopūtīšos, aiztenterēšu uz garderobi un uzvilkšu savu mīļo džemperi ar uzrakstu Bez cīņas nav uzvaras, dziedāšu skaļi - vismaz trīs minūtes, jo ilgāk man neviens to neļaus. Grāmatas, filmas, raidījumi, seriāli, tas pats par sevi. Mīļie, labie, paliekam mājās! #mēstovaram,» tā savus Facebook draugus un sekotājus šai mums visiem sarežģītajā laikā uzmundrina TV3 šova Es mīlu tevi, Latvija komandas vadītāja Jana Duļevska.