Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Tiešsaistē varēs vērot Grupa BI-2 bezmaksas koncertu

© Publicitātes foto

20.martā plkst.18:00 pēc Rīgas laika (plkst.19:00 pēc Maskavas laika) grupa BI-2 uzstāsies interneta tiešraidē miljoniem skatītāju priekšā.

Koncerta video translācija būs pieejama šajā hipersaitē https://b2.okko.tv/.


“Neviens koncerts pasaulē nav iespējamo risku vērts. Īpaši tad, ja tevi klausīties atnāk tūkstošiem draugu. Tādēļ mēs pārcēlām neskaitāmus tuvākos koncertus, bet pagaidām tiksimies tiešraidē šo piektdien! Tas būs īpašs koncerts, kaut kas pa vidu starp ugunīgo NewBest un “kvartirņiku”: starp dziesmām mēs runāsim tērzētavā un atbildēsim uz jūsu jautājumiem,” paziņoja mūziķi.Grupas koncerts kopā ar Latvijas simfonisko orķestri Krievijas nopelniem bagātā mākslinieka, diriģenta Fēliksa Aranovska vadībā, kuram bija jānotiek 20.martā Arēnā Rīga, ir pārcelts uz 10.septembri. Visas iegādātās biļetes būs derīgas rudenī notiekošajam koncertam.


Koncertā skanēs dziesmas no grupas jaunā albuma “BI-2 & Simfoniskais orķestris”, desmitajā albumā “Notikumu horizonts” iekļauto kompozīciju aranžējumi orķestrim un grupas visspilgtākie un klausītāju iemīļoti hiti. Kā īpašais viesis uzstāsies etnodžeza dziedātāja no Krievijas, televīzijas projekta “Golos” fināliste, neatkārtojamas balss īpašniece Tīna Kuņecova. Mākslinieki kopā izpildīs vairākas dziesmas, tostarp leģendāro “Mans rokenrols”.