Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Noskaidroti populārākie kāzu vadītāji Latvijā

© Publicitātes foto

Balsojumā internetā noskaidroti populārākie un iemīļotākie kāzu vadītāji Latvijā. Ir gan atkārtoti līderi, gan jaunpienācēji.

Aktieri, mūziķi, TV un radio personības ir tikai daļa no tiem, kas sezonāli vai pastāvīgi pievēršas kāzu vadīšanai. Šo ne vienkāršo nodarbošanos izvēlējušies arī citādi sabiedrībā ne tik atpazīstami cilvēki, kas savu arodu noslīpējuši līdz sīkākajām niansēm. Jau otro reizi noticis balsojums, kurā noskaidroti šī aroda pārstāvji - kāzu viesu un jauno pāru favorīti, kopumā aptaujas auditorijai sasniedzot gandrīz pusi visu interneta medija Facebook lietotāju Latvijā.

Aptaujā iekļuvuši radio un TV personības Baiba Sipeniece - Gavare un Māris Grigalis, radio dīdžejs un humorists Kaspars Breidaks, kā arī aktieris Kristaps Rasims. Tomēr par aptaujas izteiktu līderi jau otro reizi pēc kārtas kļuvis profesionālais pasākumu vadītājs Zigmunds Freibergs, otro vietu ieņem valmieriete Dagnija Baldiņa, bet vadošo trijnieku noslēdz kāzu dīdžejs un vadītājs Agris Bušs. Pilnus aptaujas rezultātus un atzītāko kāzu vadītāju desmitnieku var noskaidrot aptaujas rīkotāja Dzintarapulveris.lv Facebook lapā.

Šī bija jau otrā Dzintarapulveris.lv rīkotā populārāko kāzu vadītāju aptauja, un iepriekšējā notika 2017. gadā, arī toreiz ar izteiktu pārsvaru tajā par līderi kļūstot pasākumu aģentūras “Jautrie Pasākumi” vadītājam Zigmundam Freibergam, kurš kāzu vadītāja prasmes pilnveidojis 16 gadu garumā.