Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

"Supernovas" Annnai atzinība Nīderlandē

© Publicitātes foto

Lai gan uzvaru Supernovā svinēja citi, viena no šā konkursa finālistēm, dziedātāja un producente Annna, var palepoties, ka viņa nupat jau paguvusi uzstāties Eirovīzijas norises valstī Nīderlandē – par īpaši apmeklētu notikumu janvāra vidū kļuva dziedātājas uzstāšanās lielākajā Eiropas mūzikas industrijas konferencē Eurosonic Noorderslag Nīderlandes pilsētā Groningenā.

Pēc tās gan Nīderlandes TV kanāli, gan radiostacijas teju sacentušās, lai nepaliktu pēdējās, kuras uzaicinājušas ciemos uzlecošo popmūzikas zvaigzni. «Brīžiem ir pat grūti noticēt, cik ļoti Nīderlandē cilvēki aizrāvušies ar manu stāstu un manu dziesmu [Polyester],» priecājās Annna.

«Piemēram, braucu ar auto mājās no intervijas un izdzirdēju savu dziesmu Nīderlandes lielākajā radiostacijā, kur dīdžeji dziedāja līdzi vārdus. Kas par sajūtu!» Anna Madara Pērkone uzaugusi Saulkrastos, mācījusies Vidzemes jūrmalas Mūzikas un mākslas skolā, bet 17 gadu vecumā izlēmusi, ka mācības vēlas turpināt ārzemēs. Nīderlandes pilsētā Māstrihtā viņa trīs gadus mācījās diplomātiju, pēc tam devās apmaiņas programmā uz Austrāliju, kur uzsāka pirmās nopietnās gaitas mūzikas industrijā, turpinot tajā darboties arī pēc atgriešanās Nīderlandē.