Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

TESTS: kā mēs satiekam

© depositphotos.com

Valentīndiena, 14. februāris, ko arī Latvijā jau kādu laiku atzīmē kā Visu mīlētāju svētkus, ir samērā harmoniska. Mēnestiņš dziļi nopietnajā un kaislīgajā Skorpiona zīmē – labs laiks, lai atklātu jūtas. Ja vien tās ir dziļas un nopietnas, jo Skorpions nav virspusējs. Ja mīl, tad spēcīgi, ja nīst, tad – arī. Vēl šīs dienas fonā ir viena kombinācija, kas norāda uz mainīgām emocijām. Nedrīkst rīkoties bez apdoma un mētāties ar vārdiem vai solījumiem.

TESTS

Kā mēs satiekam?

Iemīlējušos cilvēku saderību mēdz noteikt, izmantojot dažādas aprēķinu metodes numeroloģijā. Ja ļoti gribas zināt un sirdī grauž mazs šaubu ķirmis, var jau mēģināt arī ar ciparu palīdzību papētīt, kas īsti notiek. Vismaz sevī.

Lai izpildītu šo testu, jāzina dzimšanas dati. Savi, protams, un partnera vai partneres. Visus ciparus abos dzimšanas datos saskaita, līdz iznāk viencipara skaitlis. Piemēram, esat dzimis 5.05.1983. Sākam aprēķinu: 5+0+5+1+9+8+3=31=3+1=4. Pirmais skaitlis ir 4.

Jūsu mīļā persona dzimusi 28.10.1981. Aprēķinām: 2+8+1+0+1+

9+8+1=30=3+0=3. Otrais skaitlis ir 3.

Saskaitām iegūtos skaitļus: 4+3=7. Šī pāra numeroloģiskais skaitlis ir 7. Tas nosaka attiecību raksturu, turpmāko virzību.

Numeroloģiskais skaidrojums:

1 attiecības ir pietiekami noturīgas. Allaž var gadīties kāds strīds, kad šķiet - nu reiz pietiek! Tomēr tas ir īslaicīgs kā silts vasaras lietutiņš. Jūs papildināt viens otru. Kopā esat komanda, spēks, veselums. Nereti izmetat vilnu par to, kurš ģimenē galvenais. Līderi vēlas būt abi. Piekāpieties pēc grafika viens otram! Joks, protams, tomēr piebremzēt savu egoismu laiku pa laikam tiešām vajag, lai velti neizšķiestu enerģiju kašķos.

2 savstarpēji izdevīgas attiecības. Un nevajag uzreiz domāt, cik slikti tas ir. Abiem kopā ir interesanti, bet tik un tā katrs no pāra vēlas no otra kaut ko iegūt, saņemt, dabūt. Kaut ko tādu, kas viņam ir izdevīgi. Visticamāk, tas ir materiāls labums. Tāds pāris kopā var nodzīvot ilgi un laimīgi un nebūt negaidīt karstas jūtas vai spēcīgas emocijas.

3 mīlestība un siltas jūtas vienam pret otru ir, bet attiecības var būt baltiem diegiem šūtas. Apkārt taču ir tik daudz lielisku, neiepazītu cilvēku, kā lai ar vienu vienīgo dienas vada? Var gadīties, ka abi ir neuzticīgi viens otram. Nu, tā gadās. Ja abi nolems šķirties, tad vēlāk var saglabāt ciešu draudzību. Bet jau bez seksa.

4 mierīgas, līdzsvarotas attiecības. Rūpējas viens par otru, visu medījumu nes mājās, viens aiz otra muguras jūtas kā aiz stipras sienas. Viņi prot izrādīt maigumu, gādību, mīlestību. Materiālu labumu dēļ galvu nezaudē. Stipra ģimene, tādu ir tikpat kā neiespējami iedragāt.

5 kaisle un spēcīgas emocijas ir šī pāra degviela. Viņi savu savienību cementē ar pieķeršanos un mīlestību. No malas - nenopriecāties, kā divi dūkulīši dūdo, un pat viņu strīdi atgādina kaisles pilnu dzērvju deju. Ja abi ir egoisti, tad beigas nebūs ilgi jāgaida. Attiecību beigas. Tālab jāiemācās ieklausīties vienam otrā un meklēt kompromisu.

6 arī šīs ir stabilas un līdzsvarotas attiecības, gluži kā četrinieka pārī. Šai savienībai ir turpinājums un abiem mīlētājiem - kopīga nākotne. Viņus vieno gan jūtas, gan draudzīgs atbalsts, ko sniedz viens otram. Reti strīdas, ja arī nesaskaņas rodas, tad tās risina sarunu ceļā. Satikušies divi diplomāti. Ar gadiem jūtu temperatūra kļūst remdenāka, bet saglabājas cieņa, sapratne un atbalsts.

7 jūsu attiecībās valda harmonija, sapratne un prasme risināt konfliktus. Tie gan izraisās reti. Lieliska savienība. Abi ir domubiedri, itin visā viens otru atbalsta. Sadzīvo kā cimds ar roku.

8 neordināras attiecības. Viens bez otra nevar dzīvot, vilkme ir spēcīga, diemžēl viens no partneriem var manipulēt ar otru. Piemēra pēc, pašam strādāt negribas, bet ar manipulatīvu vārdu vai darbu palīdzību piespiež otru strādāt tik daudz, lai abiem nodrošinātu materiālu stabilitāti. Šīs var būt noturīgas, ilglaicīgas un ciešas attiecības, un arī laimīgas, vien abiem ir jābūt atklātiem vienam pret otru. Neko nedrīkst noklusēt.

9 ideālas attiecības, ja nebūs materiālu un finansiālu problēmu. Tiklīdz naudas nebūs, ģimene izjuks kā kāršu namiņš. Vai arī staigās pa pasauli ar izstieptu roku un ubagos. Tiešā nozīmē. Bet kopumā - lielisks pāris! Tikai tā nauda, tā nauda…