Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Noklausies! Šīs 26 dziesmas cīnīsies par vietu "Supernovas" finālā

© Edmunds Brencis/F64 Photo Agency

Sākot no šodienas, 9. janvāra, Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa "Supernova" YouTube kontā iespējams noklausīties tās konkursam pieteiktās dziesmas un izpildītājus, kurus atlases žūrija decembrī aicināja uz noklausīšanos klātienē.

Kā jau ziņots, šogad Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursam "Supernova" būs tikai viena tiešraide 8. februārī, kad uzzināsim, kurš no pretendentiem dosies uz 65. starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu, kas šogad maijā notiks Nīderlandes pilsētā Roterdamā.

Mainoties TV raidījumu skaitam, mainījusies arī dziesmu atlases kārtība. "Televīzijas skatītāji aktīvi dziesmu vērtēšanā balsojot varēs iesaistīties tikai fināla tiešraidē. Astoņas fināla dziesmas izvēlēsies žūrija, ņemot vērā arī to, kā dziesmas YouTube platformā būs vērtējuši klausītāji," skaidro konkursa "Supernova 2020" producente Ilze Jansone. Astoņas fināla dziesmas tiks izziņotas pēc nedēļas - 16. janvārī.

Šogad konkursam "Supernova" tika pieteikts rekordliels dziesmu skaits - 126. Nākamajā atlases kārtā iekļuvušas 26 dziesmas (tās sarindotas nenoteiktā secībā):

Mūzika: Elizabete Gaile, Edijs Ostapko

Vārdi: Elizabete Gaile, Jūlijs Melngailis

Producents: Kaspars Ansons

Turpinājumu lasi nākamajā lapā