Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Mūziķis Markus Riva atklāj dziļi personisku stāstu

© Ekrānšāviņš no video

Mūziķis Markus Riva izdevis jaunu dziesmu, kas radīta kopā ar dziedātāju Aminatu Savadogo. Tas ir dziļi personisks stāsts par iekšēju ticību un nesalaužamu garu, kas vieno abus dziedātājus un aicina ikkatru vienmēr vairāk ieklausīties sevī.

Dziesma "Impossible" ir autobiogrāfisks stāsts par manām sajūtām un pieredzi, taču to uz sevi var attiecināt katrs, kurš jelkad ir saskāries ar grūtībām savā ceļā," stāsta Markus Riva. "Mēs dzīvojam laikmetā, kurā esam tik neaizsargāti, - sagraut kāda sapņus un cerības, izsmiet un noniecināt ir ļoti viegli, taču tikai mēs katrs paši zinām savu ceļu. Ir jāturpina ticēt sev un saviem spēkiem - tikai tā varam būt nesalaužami."

Dziesma radīta kopā ar Aminatu Savadogo - abi mūziķi ir tuvi draugi, kurus vieno līdzīgi uzskati un dzīves pieredze, kā arī viņi viens otru vienmēr atbalstījuši arī profesionāli. Markus ļoti lepojas ar Aminatas panākumiem Eirovīzijā un nacionālajā atlasē viņu atbalstījis, pat būdams konkurenta statusā. Dziesma "Impossible" ir abu otrais kopdarbs, iepriekš mūziķi sadarbojušies dziesmā "Last Dance".

Darbs pie "Impossible" sākts jau vasarā, un dziesma ierakstīta oktobrī studijā Losandželosā. Dziesmas producents ir G'harah "PK" Degeddingseze, ar kuru Markus veiksmīgi sadarbojies jau iepriekš un kurš strādā ar tādiem māksliniekiem kā Kriss Brauns, Nikola Šerzingere, Paloma Feita, "2 Chainz" u.c.