Pie Perisas Hiltones atrod kokaīnu

© Scanpix

Vairākas stundas Lasvegasas policijas iecirknī naktī uz sestdienu nācies pavadīt skandalozajai augstākās sabiedrības dāmai Perisai Hiltonei, kuras rokassomiņā policijas patruļa atradusi kokaīnu.

Tā daudzums netiek izpausts, bet advokāti, kuri veikli izpestījuši P. Hiltoni no ieslodzījuma, apgalvo, ka kokaīns nepiederot viņai un vairāk komentāru nebūšot, jo "lietu skatīs tiesa, nevis mediji".

AP vēsta, ka P. Hiltone aizturēta piektdienas vakarā ap pulksten pusdivpadsmitiem. Kāds policijas motociklists, kurš patrulējis Lasvegasas ielās, ievērojis, ka no melna Cadillac Escalade spēkrata logiem veļas dūmi, kas aizdomīgi smaržo pēc marihuānas. Izsaucis papildspēkus, virsnieks apstādinājis automašīnu un konstatējis, ka tai pie stūres ir pazīstamais Lasvegasas naktsklubu menedžeris Kajs Vaitss, bet blakus sēž P. Hiltone. Kad abi lūgti izkāpt no automašīnas, P. Hiltone sākusi rakņāties rokassomiņā, meklējot lūpu krāsu, bet no somiņas pēkšņi izkritis iepakojums ar baltu pulverīti – analīzes liecina, ka tas ir kokaīns.

34 gadus vecajam K. Vaitsam, kurš atbrīvots pret 2000 dolāru lielu drošības naudu, varētu tikt izvirzītas apsūdzības automašīnas vadīšanā alkohola vai narkotiku izraisītā reibuma stāvoklī. Lai no iecirkņa atbrīvotu P. Hiltoni, viņas advokātiem drošības naudu nav nācies maksāt. Tiesa, bijis jāpagaida, līdz policija nokārto visas šādos gadījumos pieņemtās formalitātes – nofotografē aizturēto, noņem pirkstu nospiedumus, pienācīgi iegrāmato visus aizturēšanas apstākļus. Uz kameru P. Hiltone neesot aizvesta, taču, gaidot savu kārtu, viņai nācies sēdēt, pieķēdētai ar rokudzelžiem uzgaidāmās telpas barjerai.

Īsi pirms četriem no rīta, kad P. Hiltone nokļuvusi mājās, viņa mikroblogu vietnē Twitter ierakstījusi paziņojumu, ka esot gultā un skatoties seriālu Family Guy, taču ne ar pušplēstu vārdu nav pieminējusi aizturēšanu. Interneta vietne TMZ.com, kas specializējas slavenību dzīves atspoguļošanā, vēsta, ka P. Hiltone nolēmusi izvēlēties vienkāršu aizstāvības taktiku – apgalvot, ka somiņa, kurā atradās kokaīns, nemaz nepieder viņai. Nav gan skaidrs, ko šādā gadījumā plāno stāstīt K. Vaitss.

Izklaide

Profesionālā Eiropas bērnu un jauniešu filmu asociācija (ECFA) apbalvojusi režisora Reiņa Kalnaeļļa pilnmetrāžas animācijas filmu "Telmas ideālā dzimenīte", kas piedzīvoja pasaules pirmizrādi 29.starptautiskajā bērnu un jauniešu filmu festivālā "Schlingel", Vācijā, aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra pārstāve Kristīne Matīsa.

Svarīgākais