Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

FOTO: Pašmāju slavenības apmeklē baisākās vakariņas Rīgā

© Publicitātes foto

21. novembra vakarā biedējošā un neparastā atmosfērā Latvijā zināmas personības baudīja "Haunted Dinner" tematiskās vakariņas. "Haunted Dinner" formāts, kas ir populārs visā pasaulē, nu pieejams arī Latvijas gardēžiem, kas meklē neaizmirstamu un patiešām pārsteidzošu pieredzi.

Vakariņu apmeklētāji, kuru vidū bija arī modele Diāna Kubasova, dziedātāja Marta Grigale, aktieris Rihards Lepers un uzņēmēja Santa Kola, tika iepazīstināti ar Latvijā nebijušu vakariņu formātu - baisās vakariņas jeb "Haunted Dinner", kā šo aktivitāti pazīst citviet pasaulē. Vakara garumā nervus kutinošu atmosfēru nodrošināja šausmu filmas cienīgas aktivitātes, bet apmeklētāju garšas kārpiņas priecēja izsmalcināta ēdienkarte.

"Šīs vakariņas bija pavisam kaut kas nebijis, patika atmosfēra sveču gaismā un, protams, arī improvizācijas aktieru sniegums," jaunā koncepta izklaidi komentē aktieris Rihards Lepers.

DziedātājaMarta Grigale: "Vakariņas iesaku apmeklēt tiem, kuri ir gatavi pārsteigumiem un kam parasta maltīte restorānā varbūt nešķiet tik aizraujoša aktivitāte. Lieliska iespēja sevi palutināt interesantā randiņā vai draugu kompānijā."