Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Milleru-Balandīnu ģimenei rudenīgs videoklips

© Publicitātes foto

Latviskajās un rudenīgajās svētku noskaņās dziedošā Milleru-Balandīnu ģimene nupat prezentējusi savu jaunāko veikumu – dziesmu “Klusiņām” un tās video, atgādinot, ka tieši mīlestība, sirsnīgums un ģimeniskums ir tās vērtības, kas spēj stiprināt un pasargāt no dzīves skarbajiem vējiem.

Dziesma “Klusiņām” stāsta par to, ka nereti viens otru tā pa īstam spējam izprast, pieņemt un iemīlēt tikai tad, kad esam izzinājuši, pieņēmuši un iemīlējuši paši sevi - tad spējam daudz vairāk dot, neprasot neko pretī, kas ir beznosacījuma mīlestības fenomena pamatā. Mīlot patiesi un no sirds, katrs mirklis piepildīts ar daudz lielāku apzinātību un ļauj “pacelties visam pāri nomodā” - tā teikts dziesmā.

Ierakstā piedalījušies: Dagnija Millere-Balandīna (vokāls), Raitis Balandīns (vokāls, ģitāra), Raivo Millers (ģitāra), Kristers Dornis (basģitāra), Dāvids Eglītis (bungas) un Elīza Zelča (vijole). Ieraksts tapis skaņu inženiera Modra Skaistkalna vadībā. Dziesmas autori ir Milleru-Balandīnu ģimenes centrālā ass - Dagnija un Raitis.

Pateicoties Armandam Paulam, dziesmai radīts arī šo noskaņu papildinošs videoklips, kur dabas ieskautā rudenīgā krāšņumā bez Milleru-Balandīnu ģimenes muzikālā sastāva pārstāvjiem video kadros redzami arī mazie aktieri Teodors un Otīlija, kā arī Santa Šika un Jānis Šķila ar bērniem.

Jāatgādina, ka Milleru-Balandīnu ģimene skatītāju un klausītāju uzmanības lokā nonāca 2013. gada rudenī, piedaloties televīzijas šovā “Dziedošās ģimenes 5”.