Latviešu dizainera darbs nonācis vienā no pasaules slavenākajiem šoviem

© Ekrānšāviņš no video

Grafiskais dizainers vārdā Paul Birman no Rīgas apkārtējo uzmanību izpelnījās ar saviem tā dēvētajiem "everydays" 3D zīmējumiem, kurus katru dienu veido no 0 un izvieto tos sociālos tīklos instagram un facebook. Un vienudien" kāds no viņa darbiem nonāca vienā no pasaules slavenākajiem TV raidījumiem "Elenas Dedženeresas šovs". Uz pirmo brīdi šķiet neticami, taču nudien - viens no Paula "everydays" darbiem instagramā piesaistīja kādas aģentūras no Los Andželosas uzmanību un tās pārstāvji piedāvāja Paulam sadarbību.

"Ellen show" ir ļoti populārs raidījums visā plašajā pasaulē, ne Amerikā vien! To katru dienu skatās miljoniem skatītāju un uz raidījumi tiek aicinātas dižas slavenības - aktieri, mūziķi, dziedātāji un pat bijušais ASV prezidents Baraks Obama.

Vienā no septembra šova raidījumiem tika uzaicināta uzlecošā zvaigzne ASV - dziedātājs Lil Nas X, kurš lielu popularitāti ieguva 2019. gada sākumā ar dziesmu "Old Town Road". Tā turējās pirmajā vietā ASV Billboard HOT 100 veselas 19 nedēļas! Tā ir vienīgā dziesma, kas tik ilgi noturējusies topa pirmajā vietā kopš billboard aizsākumiem 1958. gadā. Šī veiksme LilNasX palīdzēja iegūt divas MTV video mūzikas balvas, tai skaitā Gada dziesmas balvu.

Savukārt "Ellen show" Lil Nas X uzstājās ar jauno hītu "Panini" un tieši šai skatuves vizualizācijas izstrādei aģentūra no Los Andželosas pieaicināja mūsu tautieti, latviešu dizaineru Paul Birman. Milzu augstceltnes, mirdzošas košās gaismās arī ir Paula izstrādātā 3D vizualizācija, kuru redzēja miljoniem tv skatītāju visā pasaulē. Tā bija spilgta un efektīga skatuves noformējuma sastāvdaļa un, ar ko īpaši lepojamies - veidota Latvijā talantīgā latvieša, 3D dizainera, rokām.

Kāda tad ir veiksmes formula, jūs vaicāsiet? Publicējot katru dienu vienu no sevis izveidotajiem 3D darbiem dažādos formātos sociālajos tīklos un forumos, tie piesaistīja daudz uzmanības no dažādām pasaules malām, tai skaitā arī aģentūru, ar kuru Pauls sadarbojas. Paula vārdiem - tā bija neaizmirstama pieredze un viens no nozīmīgākajiem darbiem dizainera profesionālajā karjerā līdz šim. "Nav nozīmes, kurā pasaules malā tu atrodies! Ja Tu tici sev, uzstādi sev mērķus un tiecies pretī to sasniegšanai, tad sapnis, ka tavus darbus pamanīs un novērtēs profesionāļi, noteikti piepildīsies!"

Svarīgākais