Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide

Uz koncertu ielūdz “Bilžu” mūziķi un viņu bērni

© Ģirts Ozoliņš/F64

Mūzikas un mākslas festivāls “Bildes” aicina uz koncertu “Ielūdz “Bilžu” mūziķi un viņu bērni”, kas šo svētdien, 27. oktobrī, notiks mūzikas klubā “Kaļķu vārti”.

Kopš festivāla “Bildes” dibināšanas izaugušas vairākas mūziķu paaudzes, un daļai mūziķu bērnu tieši “Bildēs” bijusi pirmā uzstāšanās.

Ir bērni, kuri seko savu vecāku-mūziķu pēdās, bet arī tie, kuri izvēlējušies citu ceļu, joprojām ar lielu prieku muzicē kopā - vismaz reizi gadā, tieši “Bildēs”. Koncertā uzstāsies Miltiņu ģimene, Ziemeļu ģimene, Križevicu ģimene, Aleksandrs un Inta Pauļuki, Pūpolu ģimene, Elza un Atis Ieviņi, Īļu ģimene, Elviss Patriks un Ivars Pētersoni, Horens Stalbe ar bērniem, Tomijs un Guntars Endzeļi, Dāvids un Ēriks Loki, Valteru ģimene, Fēlikss Ķiģelis ar bērniem, Anna un Ansis Klintsoni, kā arī Kaukuļu ģimene. "Manuprāt, lielākā vērtība un visjaukākais “Bildēs” ir tas, ka pieredzējuši mūziķi var satikties ar jaunajiem, jo bez pagātnes nav nākotnes. Vienīgais labums no vecuma - vari dalīties savā pieredzē ar tiem, kuri ir jaunāki, un ar saviem varoņdarbiem viņus iedvesmot," prāto Horens Stalbe.

Jāatgādina, ka festivāla “Bildes” ietvaros vēl 30. oktobrī klubā “Kaļķu vārti” notiks Dziesminieku koncerts, bet 31. oktobrī - Jauno dziesminieku koncerts. Savukārt VEF Kultūras pilī 4. novembrī skanēs koncerts “Jaunās un “Bildēs” sevi jau pieteikušās grupas kopprojektos ar “Bilžu” veterāniem un radošām personībām”, bet 16. novembrī klausītāji aicināti uz “Bilžu” veterānu koncertu.